Misafir Oluşturma zamanı: Ağustos 1, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 1, 2014 Merhaba arkadaşlar Aracım 5 aylık focus 3 Tekirdağ'dan Erzuruma gideceğim yaklasik 3000 km yol yapacagim gidis gelis. uzun yol için araca bakim gerekir mi Aracım suan 5500 km de. Nelere bastırmak gerekir uzun yola cikmadan ( lastik basıncı, radyatör suyu vb) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağatay Oyuncu Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2014 O kadar üstünde durmanıza gerek yok lastik havalarına ve silecek suyuna bakın yeter.Esas önemli olan yol yardım numarası ve gideceğiniz yere en yakın servisin numarası ne olur ne olmaz bunlar bir köşenizde olsun kazasız,belasız,cezasız iyi yolculuklar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Altınalan Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2014 (düzenlendi) Özer bey, ben de bir buçuk ay önce erzurum izmir arası gidiş geliş yaptım. yola çıktığımda 9000 km'deydim, şu anda 13000 e yaklaştı. yola çıkmadan hiçbir şey yapmadım. Çağatay beyin söylediği gibi lastiklerinizi kontrol edin yeter. hayırlı yolculuklar. Ağustos 1, 2014 Ahmet Altınalan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2014 Focus 3'e özgü olmayan sorularu bu kategoride açmayın lütfen. Taşınıyor, teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2014 Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap