Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 keşke Ankara 'da otursam Denizli'den gelicek gruplar var ise araştırılabilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Umut Yavuz Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Denizli'den gelicek gruplar var ise araştırılabilir keşke be abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2014 (düzenlendi) Organizasyona 1 haftadan az zaman kaldı Kimler gelebiliyor bu tarihi anı kaçırmayalım derim Ağustos 19, 2014 Burak Çınar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 http://webtv.hurriyet.com.tr/dhacanli1 Canlı yayın... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 başarabileceklermi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Son durum nedir ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Son durum nedir ? foto görülmüyor mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 oraya 6 bin değil 60 bin insan gelicek bence Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 foto görülmüyor mu? Aynı anda yazmışız. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Başardık.. 6000 olmaz bile diyenlere 10 bin ile cevap verdik Saatlerce güneş altında kavrulduk . Sahiden kıpkırmızı olduk ama değdi... Mustafa Kemal'in ışığının sönmediği ve sönmeyeceğini dünyaya gösterdik... Kendi adıma mükemmel bir miras bıraktım. Değeri hiç birşeyle belirlenmeyecek kadar değerli Sevgiler 10 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 İşte o mirası ben bırakamadım.Ama evladıma Atatürk sevgisini miras bıraktım.Eminimki benim kutsal sayıp saygıyla andığım değerlerime oğlumun 8 yaşında sahip çıktığını gördüğümde göğsüm kabarıyor ve gururdan gözlerim yaşarıyor.Burak seninle gurur duyuyorum abim.Emeğine yüreğine sağlık. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 İşte o mirası ben bırakamadım.Ama evladıma Atatürk sevgisini miras bıraktım.Eminimki benim kutsal sayıp saygıyla andığım değerlerime oğlumun 8 yaşında sahip çıktığını gördüğümde göğsüm kabarıyor ve gururdan gözlerim yaşarıyor.Burak seninle gurur duyuyorum abim.Emeğine yüreğine sağlık. Abi teşekkür ederim çok naziksin... Mirası bireysel bırakmadık emin ol... Peşimizden gelen bomba nesilin bu miras Keşke olsaydın ama olmayınca olmuyor... Daha büyüğüde olur elbet gideriz yine 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Orada olmayı çok isterdim yüreğinize sağlık tebrik ederim... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Orada olmayı çok isterdim yüreğinize sağlık tebrik ederim... Sağlık olsun abi Harika harika harika oldu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap