Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2014 Burak'çım seni ve tüm katılanları tebrik ederim ve kutlarım. Her gördüğümde tüylerim diken diken oluyor çok güzel bir görüntü. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2014 Gerçekten bravo, helal olsun hepinize... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2014 Kutluyorum, ancak Ahmet Hakan'ın şu yazısında sorduğu sorulara da katılmadan edemiyorum... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2014 Yürekten tebrikler... Kutluyorum, ancak Ahmet Hakan'ın şu yazısında sorduğu sorulara da katılmadan edemiyorum... Cem Bey; yazıdaki tespitlere katılmamak abes olur ama yazıyı yazarken; tartışma yaratmak/katkıda bulunmak/eleştirel yaklaşıp yapıcı olmak değil sadece sinsi bir gülümsemeyle arkadan ben cevabı biliyorum hınzırlığına sarılmış bir dalgacı (goy goycu?) davranışı sergiliyor... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Genç Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2014 Ne olursa olsun güneş , beklemek veya yanmak yinede kutluyorum, içinde yaşadığımız şu günlerde bu kitlelerin azınlık olmadığını gösterdiniz ahmet hakan'ın yazısını okudum ancak Ahmet Beyin bilmediği bir konu var bu portre gönüllülerinin şezlonglarda yatmayan özde Atatürk'cü olmaları şezlonglarda yatanlar ise sözde Atatürk'cü konu bu kadar basit ama şezlong kafalılar bir gün anlayacaklar bu Cumhuriyet'in kazanımlarınının güneş, kum ve tatil olmadığını ama umarım iş işten geçmez. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2014 İstinisnalar kaide'yi bozmaz önemli olan herkesi kabul edebilmek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap