Mesut Özbek Oluşturma zamanı: Ağustos 4, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 4, 2014 İyi günler. Haftaya bir iş için Ankara da olacağım. Bildiğiniz 2. el araç alan Ford bayii var mı?Civar iller de olabilir. Aracımı satmak istiyorum hazır oradayken. Etrafımdaki bayiler 2. el araç almıyormuş. Sağolun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2014 Bildigim kadariyla bayiler ancak siz onlardan araç alırsanız eski aracınızı alıyorlar. Eskişehir Otokoç u da bir arayıp sorun isterseniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
önder Başböyük Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2014 Alsalar da degerinden dusuk fiyat teklif edeceklerdir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fuat Yetişkin Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2014 Geçen yıl 22000 liraya sattığım arabama peugeot bayisi 15000 vermişti 208 almayı düşünüyordum o zaman kıyaslamayı yapın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2014 Bayiye araç satmak pek mantıklı değildir; benim 17.500'lük aracıma 10 Bin lira vermişlerdi, yine ben oradayken gelen bir çift vardı, 13.000 TL istedikleri clio araçlarına 6 Bin lira teklif vererek yuh çektirmişlerdi kendilerine 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mesut Özbek Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2014 Aslında bende bayiye satma yanlısı değilim ama olay şu: Birkaç gündür eşim için aracı otomatik bir araçla değiştirmeyi düşünüyordum. Hazır Ankara ya gelmişken seçenek çok olur diye oradan alayım dedim ama aracı satmam gerekiyor bunun için. Sanırım hemen de elden çıkaramayacağım. Bu yüzden hani orada şöyle kurumsal ya da bilinen bir yer var mı diye sormuştum? Ya da çözüm bulamazsam aracı Ankara girişinde park edip üzerine de satılık yazısı koymayı düşündüm sanırım böyle de satarım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2014 Aslında acil bir durum yok ise Kurban bayramı öncesinde satışlar yükselir.Dolayısıyla öldü fiyata gitmemiş olur.Alacağınız araca karar verdiyseniz takas yolunu deneyin.İlan koydunuz mu sahibinden e. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mesut Özbek Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2014 Aslında acil bir durum yok ise Kurban bayramı öncesinde satışlar yükselir.Dolayısıyla öldü fiyata gitmemiş olur.Alacağınız araca karar verdiyseniz takas yolunu deneyin.İlan koydunuz mu sahibinden e. Evet ilan verdim.Hayırlısı olsun. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2014 DOD var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mesut Özbek Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Ona da bir bakayım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap