Haluk Keskin Oluşturma zamanı: Ağustos 5, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 5, 2014 Focus 2010 model tit TDCİ aracımızı satıp 1.6 tianium plus courier sıfır km almak mantıklımı aile genişledi mecbur arabayı da büyütücez Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2014 Lütfen aracınız ne ise o kategoride başlık açmayınız. Ilgili bölümü bulmaya gayret ediniz. Başlık taşındı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emrullah aslan Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2014 haluk bey bence c-max düşünebilirsiniz.sonuçta courier kamyonet sınıfı yıllık muayne,yüksek vergi,88 km de radar sınırı hatta şahit olmadım ama duyduğuma göre ağırlık kontrolü için ağır vasıtalarla birlikte kantara girme çıkma vs.bir sürü iş. c-max bu aracın gördüğü işi görür ve otomobil sınıfı bir araç.aynı paralara sıfır c-max ya da 2011-2014 arası temiz düşük km dizel c-max alınır diye düşünüyorum.Benim acizane düşüncem.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Haluk Keskin Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2014 Bütçe 50 bin TL olduğundan dolayı birde sıfır almak istedim bu sefer Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Malzeme kalitesi sıfır... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Nakil aracı için Courier uygun, keyif aracı için Focus'tan vazgeçmeyin. Malzeme kalitesi sıfır... Biraz abartılı olmuş... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Burak sektörden bi haber Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Burak okula hazırlık için şimdiden şaraplar üzerinde çalışma yapıyor galiba:)::):):):) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Burak okula hazırlık için şimdiden şaraplar üzerinde çalışma yapıyor galiba:) çok iyiydi... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emrullah aslan Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 (düzenlendi) haluk bey 50.000 TL bütçe ile bahsettiğiniz aracın en dolusunu alabilecek misiniz.Ben şahsen bundan 10 gün önce falan aracımı sattığım da bakmıştım.en boş paketine 44.küsür z yazmışlardı.açıkcası cesaret edemedim özellikle yukarıdaki iletimde belirtiğim esaslardan dolayı.gittim 44.500 liraya 2011 C-Max 1 makyajlı titanyum aldım.TDCI motor..bilmiyorum ama 2007 Trend dizel focustan sonra değişik bir araba geldi bana.mesela sizde 50.000 bütce ile ya da bütceyi biraz daha zorlayarak yeni kasa C-MAX düşünebilirsiniz..tabiki dizel tercih etmenizi tavsiye ederim... Ağustos 6, 2014 emrullah aslan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 50 bin'e alınabiliyor fiyatları sitede mevcut. C-max ile arasında dünya fark var nasıl kıyaslıyorsunuz anlamadım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Courier Focus'tan çok da geniş bir araba değildir diye düşünüyorum. Sonuçta Fiesta bazlı bir araba değil mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Courier Focus'tan çok da geniş bir araba değildir diye düşünüyorum. Sonuçta Fiesta bazlı bir araba değil mi? B-max'de öyle ama senin aracından geniş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 B-max'de öyle ama senin aracından geniş Sorun B max te değil ki, sorun Focus 3 te başkan. Focus 2 ile Focus 3 ü kıyaslasak Focus 2, 3 ün yanında salon salomonje kalır. :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Sorun B max te değil ki, sorun Focus 3 te başkan. Focus 2 ile Focus 3 ü kıyaslasak Focus 2, 3 ün yanında salon salomonje kalır. :D Kalmıyor sana öyle geliyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap