Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Kalmıyor sana öyle geliyor. Araban büyük diyorum, kocaman diyorum, salon salomonje diyorum, beğenmiyorsun yahu sende. Hissetmek? abi dar ya arabanın arkası. Nesini hissedeyim. Dün bindim daha arka tarafa, 3 kişi binsen uzun yolda öldürür o arka adamı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 İki karış kalınlığında kapı yaparlarsa tabi dar olur. Ayrıca benim ikinci çocuğun yolculuğu bitmek üzere, Allah izin verirse yakında daha da kalabalık bir aile olacağımız için ben de geniş bir araç arayışındayım. (Connect, C-Max, Kuga veya aynı cinsteki diğer markalar) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 İki karış kalınlığında kapı yaparlarsa tabi dar olur. Ayrıca benim ikinci çocuğun yolculuğu bitmek üzere, Allah izin verirse yakında daha da kalabalık bir aile olacağımız için ben de geniş bir araç arayışındayım. (Connect, C-Max, Kuga veya aynı cinsteki diğer markalar) Cmax kuga anlarim da connect nerden cikti sn meslektasim. Benim dayimda f1 hb var. 3 cocugu var. Amca oglunda linea var 3 cocugu var. Eger iki çocuk icin kamyonete kadar isi ilerletmisseniz bayagi büyük bavullara sahipsiniz demektir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Burak sektörden bi haber çok iyiydi... Burak okula hazırlık için şimdiden şaraplar üzerinde çalışma yapıyor galiba:): :) :) :) :) Üzerime oynanan bir takım kirli oyunlar var :zha: :zha: 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 (düzenlendi) Courier Focus'tan çok da geniş bir araba değildir diye düşünüyorum. Sonuçta Fiesta bazlı bir araba değil mi? senin benim gibi 10 tane alır içine asma kat yapıp yatak bile koyabilirsin Ağustos 6, 2014 Tolga Başaran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Cmax kuga anlarim da connect nerden cikti sn meslektasim. Benim dayimda f1 hb var. 3 cocugu var. Amca oglunda linea var 3 cocugu var. Eger iki çocuk icin kamyonete kadar isi ilerletmisseniz bayagi büyük bavullara sahipsiniz demektir. Çocuklar büyüyünce eşyaları azalıyor ama. Küçük çocuğun (bebek) malzemesi bol oluyor, çanta, bavul, bebek arabası, oto koltuğu, mama sandalyesi vs vs. Hele bir de gittiğimiz yer, uzun süre kalınacak ve uzak bir yerse, kamyonet az bile kalıyor bazen. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Haluk Keskin Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2014 Çocuklar büyüyünce eşyaları azalıyor ama. Küçük çocuğun (bebek) malzemesi bol oluyor, çanta, bavul, bebek arabası, oto koltuğu, mama sandalyesi vs vs. Hele bir de gittiğimiz yer, uzun süre kalınacak ve uzak bir yerse, kamyonet az bile kalıyor bazen. Aynen öyle bide sizin iki çocuk olacak bizim 4 çocuk ama galiba vazgectim zaten coruieri iwsteme amacım o paraya sıfır olması focusun performansını tattıkca vazgeciyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap