Servet Ö. Oluşturma zamanı: Ağustos 6, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 6, 2014 Severek kullandığım arabam üç gün güneşte kalmasın diye Istanbul Beşiktaşta bıraktığım kapalı otoparkı sel suyu basması sonucunda çıkartılan masrafın aracın ederinin 2 katı çıkması üzerine kaskodan perte çıkardık. Suların çekilmesi sürecinde beklerken koltukların üstüne kadar su doldu. Zaten o dakikadan sonra yapacak birşey yoktu. Kendisiyle veraber 35 araba 30'a yakın motorla beraber aynı kaderi paylaştı. Son haller şöyle Yakışıklıyı bu haliyle anıyorum ben Şimdi tekrar aynı sevdada planlar yapıyoruz, önümüze bakıcaz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ruhan Muslu Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Geçmiş olsun, kaskanun faydaları diyesim geliyor... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Garibime nazar değdi, sağlık olsun. Kasko sağ olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 hadi beee geçmiş olsun... otoparkla ilgili bir yaptırım var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Çok geçmiş olsun. Ben o kadar emeğe acıdım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Hayat böyle, biri yapar, biri yıkar. Sonuçta muhasebede kaç kere düştüğüne değil kaç kere kalktığına bakılır. Kolay gelsin... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Tekrar geçmiş olsun Servetim. . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Allah rahmet eylesin meftayı iyi bilirdik Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Geçmiş olsun. Volvo V40 çok güzel görünüyor geçen baktım Hani öyle aklıma geldi. Kasko düzgün bir ödeme yapıyor mu ? Sıfırı kaskodan gelenle alınabilecek mi zarar edecekmisiniz? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Geçmiş olsun. Volvo V40 çok güzel görünüyor geçen baktım Hani öyle aklıma geldi. Kasko düzgün bir ödeme yapıyor mu ? Sıfırı kaskodan gelenle alınabilecek mi zarar edecekmisiniz? Kasko aldığım ve üzerinde kalan parçalara harcadığım kadar veriyor. Sıfır değilki araba sıfırını alacak kadar versin. Ayrıca arabanın sıfırı yok, satılmıyor. Volvoya pek bi uzağım ben Bu şarkıyı çok severdi, dinlerken gidişi pek bi değişirdi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Şerbetçi Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Çok geçmiş olsun. Kasko body kiti bana satsın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Kasko aldığım ve üzerinde kalan parçalara harcadığım kadar veriyor. Sıfır değilki araba sıfırını alacak kadar versin. Ayrıca arabanın sıfırı yok, satılmıyor. Volvoya pek bi uzağım ben Bu şarkıyı çok severdi, dinlerken gidişi pek bi değişirdi Başkan çok geçmiş olsun... Allah daha beterinden saklasın.. Volvo V40 Tip harika ama arkada oturan için eziyet bir araba bence.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Acaba arkada tutamacı var mı ki" ):)))) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 hadi beee geçmiş olsun... otoparkla ilgili bir yaptırım var mı? Eyvallah. Sigorta şirketinin sorunu, benim değil 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Geçmiş olsun, Allah beterinden korusun. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap