Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 O değilde Sony panel yok muydu Servet başganda ya? Klasik panel görüyorum orada ben.. Doğru abi, soktu orjinali taktı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Bilmediğim için soruyorum; araba böyle suya batınca pert mi oluyor? Aracın masrafı şaka gibi çıktı: 82bin küsür, Listeye şöyle bir baktım: arabada kaporta hariç herşey değişiyor. Perte çıkması gereken arabanın kasko değerinin %30'u, bu miktar neredeyse faturanın kdvsi. Geçmiş olsun. Aslinda bu arabayi kaskodan geri satin almak lazim. Hicbir yerinde bişey olmayan sikintisiz araba. Alırsın yaptırırsın fakat geçmişinde pert kaydı çıkar. Sende kalır araba O leş kokuyu gidersen bişey olmamıştır dediğin parçalar patır patır elinde kalabilir. O değilde Sony panel yok muydu Servet başganda ya? Klasik panel görüyorum orada ben.. Vardı, kaskoya işli olmayanları söktük. Herneyse yarına başka bir bomba patlatabilirim Ayrıca eklemeyi unutmayayım, arabasız kaldığım (bana göre bir asır) sürede bana arabalarını hiç düşünmeden ve karşılık beklemeden verip yolda kalmamamı sağlayan Erkan Uludağ'a ve Mertcan Çelik'e sonsuz teşekkürler. 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Geçmiş olsun abi, güzelim bir araç daha gitti, yenisi dahada güzel olsun inşallah 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Boşta duracağına sende durdu la araba angarada bile değildim çoğunluğunda rica ederim panpa. 6 ayda bir yıkanan arabayı 1 haftada 2 kere yıkatmışın zati Deniz kokuluydu son gördüğümde rahmetli Bunda da bir hayır vardır 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 6 ayda bir yıkanan araba Bana ters jacona ters. Allahtan bu hafta iyi yağmur vardıda seninki yıkanmıştır iyice dip köşe bucak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 Servet geçmiş olsun arkadaşım. Allah çözümsüz dert vermesin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 geçmiş olsun.. tüm mesajları okumadım ama yeni araba için kasko bozulmayabiliyor mu? suçu otopark veya belediyenin üzerine atarak. sonuçta terör olaylarında da devlet koruyamadığı için camları inen dükkanlara vb tazminat ödüyor. sizin arabanın bedelinin bir kısmını kasko belediye veya otoparktan alabiliyorsa, kasko indirminin yanmaması lazım, yeni arabaya devrederken. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 Geçmiş olsun, bunda da bir hayır vardır mutlaka ! Salı günü Eskişehirde'de su baskınları oldu ben 15 dakika ile yırttım pert'e çıkan çok araç olmuştur. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 geçmiş olsun.. tüm mesajları okumadım ama yeni araba için kasko bozulmayabiliyor mu? suçu otopark veya belediyenin üzerine atarak. sonuçta terör olaylarında da devlet koruyamadığı için camları inen dükkanlara vb tazminat ödüyor. sizin arabanın bedelinin bir kısmını kasko belediye veya otoparktan alabiliyorsa, kasko indirminin yanmaması lazım, yeni arabaya devrederken. Hasarsızlık bozulmuyor. Olayın yeri ve oluş şeklini anlatan İtfaiye raporu alıp ibraz ettik. Artık sigorta hangisine sararsa, alt yapı eksikliğinden belediyeyi mi yoksa otoparkı mı haraslar bilemiyorum. Beni bağlamıyor. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 Alırsın yaptırırsın fakat geçmişinde pert kaydı çıkar. Sende kalır araba O leş kokuyu gidersen bişey olmamıştır dediğin parçalar patır patır elinde kalabilir. Ne bileyim, ben sanki sadece gösterge paneli, teyp aksamı, klima aksamının kumandaları falan bozulmuştur diye düşünüyordum. Tabi koku konusu büyük sorun. Ama çözülür diye tahmin ediyorum. Neyse bu araba kaskodan alınır, yürür hale getirilir, iyi para kazandırır. Kullanıcı da patlar dediğiniz gibi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerim Kamanoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 Geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin diyelim elden gelen birşey yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 (düzenlendi) Çooook gecikmiş bir geçmiş olsunda benden, Allah bir daha da yaşatmasın ve bu arada hayırlı olsun Ağustos 7, 2014 Nihat Abukan tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2014 (düzenlendi) http://m.haberturk.com/yasam/galeri/439899-ilginc-kazalar#&ui-state=dialog Ağustos 12, 2014 Serdar yaman tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oktay Demirağ Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2014 Çok geçmiş olsun. Bende kasko veya trafik sigortalarının sadece karayollarındaki hasarı karşılıyor diye biliyordum. Otoparkta ki herhangi bir hasarı açıkçası ödeyeceğini düşünmemiştim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2014 geçmiş olsun ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap