Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Geçmiş olsun, sen daha iyilerini hakediyorsun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Tip harika ama arkada oturan için eziyet bir araba bence.. Focus'un arkası geniş de kaç kişiyi, kaç defa oturttun? Pahalı ve ikinci eli sıkıntılı yoksa almıştım valla. Geçen inceledim, çok beğendim. Konuyu kirletmiyeyim ama fiyatı Golf'e yakın olmuş. (5 bin kadar fazla) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Bilmediğim için soruyorum; araba böyle suya batınca pert mi oluyor? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Geçmiş olsun. Aslinda bu arabayi kaskodan geri satin almak lazim. Hicbir yerinde bişey olmayan sikintisiz araba. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Focus'un arkası geniş de kaç kişiyi, kaç defa oturttun? Pahalı ve ikinci eli sıkıntılı yoksa almıştım valla. Geçen inceledim, çok beğendim. Konuyu kirletmiyeyim ama fiyatı Golf'e yakın olmuş. (5 bin kadar fazla) Konuyu kirletmeyelim cidden de, ayda yılda 1 binen adamın da laf etmesine dayanamam ben.. bindi mi memnun kalmalı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Geçmiş olsun. Aslinda bu arabayi kaskodan geri satin almak lazim. Hicbir yerinde bişey olmayan sikintisiz araba. 2 araç fiyatına. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Konuyu kirletmeyelim cidden de, ayda yılda 1 binen adamın da laf etmesine dayanamam ben.. bindi mi memnun kalmalı Çok misafirperversin Aslında "konuyu kirletmeyeyim ama" diye bir konu açabiliriz. En azından böyle iletileri içine taşırız 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Bilmediğim için soruyorum; araba böyle suya batınca pert mi oluyor? Masrafa göre. Geçmiş olsun. Aslinda bu arabayi kaskodan geri satin almak lazim. Hicbir yerinde bişey olmayan sikintisiz araba. Bu arabaya binmek tam kumar olur, su gormuş arabadan hayır gelmez, tabii saseye kadar soyup tüm elektronik parçalar ve tesisatı değişmedikte, ancak muhtemelen gunü kurtaracak kadar yapıldıktan sonra kazasız boyasiz diye satılacak. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 (düzenlendi) Şimdi tekrar aynı sevdada planlar yapıyoruz, önümüze bakıcaz. Arabayı kullanmış biri olarak gerçekten çok üzüldüm.Allah daha iyisini nasip etsin daha beterinden korusun . Ağustos 6, 2014 Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi lutfen fotograflari alintidan silin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Servet abi geçmiş olsun Allah beterinden saklasın... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Mehmet USLU Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Ben de arabayı kullanmış biri olarak üzüldüm. Allahtan kasko var da başka konular konuşulabiliyor. Çok geçmiş olsun. Arabadaki bazı sonradan takılan ve kaskoya kayıt edilmemiş olan parçaları (jant, tampon gibi) alabiliyor musunuz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Abi geçmiş olsun... Binmek nasip değilmiş böyle perte çıkması daha iyi olmuş canından kıymetli değil 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Ben de arabayı kullanmış biri olarak üzüldüm. Allahtan kasko var da başka konular konuşulabiliyor. Çok geçmiş olsun. Arabadaki bazı sonradan takılan ve kaskoya kayıt edilmemiş olan parçaları (jant, tampon gibi) alabiliyor musunuz. Orijinalini takmak kaydıyla sokulebilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 O değilde Sony panel yok muydu Servet başganda ya? Klasik panel görüyorum orada ben.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Çok geçmiş olsun... Yazık!... Yeni arabanın kaderi çok daha iyi olur umarım... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap