Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Eylül 16, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 16, 2011 Başlıyorum, Follow Me ile evime güvenli şekilde girdim :) Follow Me nasıl çalışır, Kontaktan anahtar çıkarılır ve sellektör yakar gibi far açılır.. (Far kumanda 0 da olacak) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 aslında hiçbişi yapmadan,farlar açıkken anahtarı kontaktan çıkartıp aractan çıkınca kendisi yanmaya devam edip belli bir süre sonra kapatsa kendi kendini...Neden yapılmamışki bu f2,5 da..Sanırım f3 de dediğim gibi bişi yapmışlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 aslında hiçbişi yapmadan,farlar açıkken anahtarı kontaktan çıkartıp aractan çıkınca kendisi yanmaya devam edip belli bir süre sonra kapatsa kendi kendini...Neden yapılmamışki bu f2,5 da..Sanırım f3 de dediğim gibi bişi yapmışlar Yok öyle bişey maalesef ama çok gereksiz olur gündüzü var daha onun...Hem yılda kaç kez kullancan ? 2 mi hadi 3 olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 jettada var ama....hatta uzaktan kumandayla akşam kapıları açınca farlarda açılıyor..Akşam eve gelip aracın kapılarını kilitleyip gidiyosun farlar bir müddet yanmaya devam ediyor.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 Bak o ayrı ama...Bu araçdan ayrılırken neyse bunun konumuz o değil bu özellikleri çok isterseniz elektrikçi yarım saatte ayarlar zor iş değil.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 asıl yaklaşırken farların yanmaması kötü... kumandadan aracı açtığınızda uzaktan.. gece yanması lazım.. kötü leonda bile vardı... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 Muhabbet üzerine hatırladım; o özellik Astra da var ancak herhangi işime yaramadığı için kapalı durumda. Nadiren follow me işe yarayabiliyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 Muhabbet üzerine hatırladım; o özellik Astra da var ancak herhangi işime yaramadığı için kapalı durumda. Nadiren follow me işe yarayabiliyor. Hislerime Tercüman oldunuz Yemeğiniz benden Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömür Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 aslında hiçbişi yapmadan,farlar açıkken anahtarı kontaktan çıkartıp aractan çıkınca kendisi yanmaya devam edip belli bir süre sonra kapatsa kendi kendini...Neden yapılmamışki bu f2,5 da..Sanırım f3 de dediğim gibi bişi yapmışlar Aynen dediğin gibi F3 te bu var . . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 o işe yaramaz, bu işe yaramaz..herkese göre gereksiz olduğu düşünülen özellikler vardır mutlaka.. böyle düşünerek bunların hepsini çıkarırsak ortaya broadway çıkıyor.. yapıldıysa hepsi olsun ..gereklidir ki yapmışlar.. o zaman niye donanımlı istiyoruz... her donanımı aynı sıklıkta kullanacağız diye birşey yok... çok az kullanılan bişey birgün gelir o kadar çok işe yarar ki.. iyiki varmış dedirtir.. önemli olanda odur bence ne kadar sık kullanıldığı değil... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 o işe yaramaz, bu işe yaramaz..herkese göre gereksiz olduğu düşünülen özellikler vardır mutlaka.. böyle düşünerek bunların hepsini çıkarırsak ortaya broadway çıkıyor.. yapıldıysa hepsi olsun ..gereklidir ki yapmışlar.. o zaman niye donanımlı istiyoruz... her donanımı aynı sıklıkta kullanacağız diye birşey yok... çok az kullanılan bişey birgün gelir o kadar çok işe yarar ki.. iyiki varmış dedirtir.. önemli olanda odur bence ne kadar sık kullanıldığı değil... Bu yüzden donanım seçenekleri var.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 Niye işe yaramasın yahu...Bal gibi de yarıyor..Hatta çevredekilerin bile yarıyor..Örneğin tatilde karanlıkta yürümeye çalışıyorduk,adamın teki jettasının uzaktan kumandasını tıklattı farlar açıldı bizde önümüzü görerek yürüdük,adam balkondan görmüş yardımcı olmuş,sağolsun,teşekkür ettik adamcağıza...Karanlıkta arabanızı bulmaya çalışacağınıza uzaktan kumanda karanlık sensörüyle birlikte çalışıp farları yakıyor..Akıllı araba....Tamam ben de Focus hayranıyım ama be kardeşim arabada bişey yoksa da olmaması daha güzel demiyorum...Aksine o kadar para verdiğimiz araçta emsallernde olan bir özellik yoksa bunu da hakkıyla eleştirmek lazım....Focus tasarımcısı falan bile olsan bu kadar eleştirileri savuşturmaya çalışmamalısın..Sonuçta herkes fikrini söyler,ortak bir noktada bulşulur... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 Abicim kim neyi savunuyor ki , fikir söylemek savunmaksa haklısın ! Konuyu açtığıma pişmanım...Konumuz ne kullandınızdı ama ne olsun'a geldi her zmanki gibi....Kilitleyeceğim devam ederseniz..Keyif vermiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 Bence konuda insanlara seçenk de verebilirsin Yakup,mesela Follow me home,Elektronik çift blgeli klima,bluetooth,sesli kontrol sistemi,araç takip asistanı,sunroof,sıkışmayıönleyen cam ,elektrikli koltuk gibi focusta hayatı kolaylaştıran birçok yararlı özellik bulunuyor...Bu özelliklerin en sıklıkla kullanılanı klima,bluetooth,elektrikli koltuk,kendi kendine yanan farlar,yağmur sensörü ve sony müzik sistemi....Ben focusumda en çok bu özellikleri kullanırdım ve beğenirdim.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 vur kilidi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap