Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2011 Neden tit-x de bu fark var ki? Bence yazılım farkıdır.. Kesinlikle... E şimdi 6000 TL paket fiyatı veriyorsun bir Xenon fara bırak birkaç akıllı özellik eklesinler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2011 4.500 a kapatıyoruz canım.. 3.5 felan olsaydı cok iyi olurdu gerçi.. Yada oem farlari hemen almak lazım. Sizinkinde seker de var --- iPhone Yolladı --- Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yusuf terzi Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2011 kullanma klavuzunda okumuştum far A konumunda ve yağmur sensörü de açıksa silecekler çalışınca kısa farlar da anlık yanıyormuş. ya da ben yanlış anladım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2011 F3 te Yol bilgisayarı kısmında uyarılar diye bir yer var. O seçeneği iptal ettiğiniz de tüm uyarı sesleri kısılıyor emniyet kemeri sesi de dahil. Ama tavsiye etmem. Bildiğim kadarıyla emniyet kemeri takılı olmadığı sürece Airbagler çalışmaz. Tavsiyem Emniyet kemerinizi herzaman takın 100 m dahi olsa. Bende uyarıları iptal etseniz bile emniyet kemeri uyarısı iptal olmuyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2011 Uyarıları neden iptal etmek istiyorsunuz ki, ben emniyet kemerinin sesini susturmak için emniyet kemeri yerine takılan bir toka aldım. Fakat tokanın üstünde bir de emniyet kemerini takılabilecek bir yer var. yani toka takılı iken yine de emniyet kemerini takabiliyorsunuz. Hani şu 100 m gidilecek yerlerde emniyet kemeri takmayıp, birazcık uzun bir yol gidilecekse emniyet kemerini o tokanın üzerine takabiliyorsunuz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2011 Çok zararlı Son yapacağım iş olur benim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2011 50 m. mesafe bile gideceksem takarım kemerimi. Öyle bir alışmışım ki; arabayı çalıştırdıktan sonra ellerim otm. olarak kemere gidiyor. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2011 50 m. mesafe bile gideceksem takarım kemerimi. Öyle bir alışmışım ki; arabayı çalıştırdıktan sonra ellerim otm. olarak kemere gidiyor. Aynen ist'un bana kattığı iyi şeylerden Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2011 sizin arabalar ne garip yav..Passat hiç ötmüyor.. Belki de yoktur... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2011 sizin arabalar ne garip yav..Passat hiç ötmüyor.. Belki de yoktur... Bizim arabalar emniyetimizi düşünüyor Hasan'cım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2011 Uyarıları neden iptal etmek istiyorsunuz ki, ben emniyet kemerinin sesini susturmak için emniyet kemeri yerine takılan bir toka aldım. Fakat tokanın ÜstÜnde bir de emniyet kemerini takılabilecek bir yer var. yani toka takılı iken yine de emniyet kemerini takabiliyorsunuz. Hani şu 100 m gidilecek yerlerde emniyet kemeri takmayıp, birazcık uzun bir yol gidilecekse emniyet kemerini o tokanın Üzerine takabiliyorsunuz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2011 Pek olumlu karşılamamışsınız galiba ama ötmesin diye de uyarıları iptal etmekten iyidir. Sonuçta bende en az 10-15 km yol gideceksem takıyorum ama, 300 metre mesafe için, hatta bu mesafede de yol bozuk, ister istemez yavaş gidiyorsun emniyet kemerini takmak zahmetli geliyor. Fakat uzun yola çıkacaksam kesinlikle takıyorum onu belirteyim, benim anlatmak istediğim şey , uyarıları iptal etmektense bu şekilde bir çözüm bulmak daha mantıklı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2011 Pek olumlu karşılamamışsınız galiba ama ötmesin diye de uyarıları iptal etmekten iyidir. Sonuçta bende en az 10-15 km yol gideceksem takıyorum ama, 300 metre mesafe için, hatta bu mesafede de yol bozuk, ister istemez yavaş gidiyorsun emniyet kemerini takmak zahmetli geliyor. Fakat uzun yola çıkacaksam kesinlikle takıyorum onu belirteyim, benim anlatmak istediğim şey , uyarıları iptal etmektense bu şekilde bir çözÜm bulmak daha mantıklı Kusura bakmayın, ama evet... Emniyet kemerinin etrafından dolaşan her çözÜme karşıyım. Sizin örneğinizde de bu 300 m bir gÜn 500, sonraki gÜn 5 dakikalık mesafe olur ve takmama alışkanlığı gelişir. Ne zaman, nerede, ne olacağı belli olmaz, ufacık bir zahmet gecikmiş pişmanlıktan iyidir. Şehir içinde takmam, ancak uzun yolda takarım, şehirde kontrollu gidiyorum diyen bir arkadaşım kaza sonrası beyin kanaması nedeniyle bir aydan fazla hastanede yatmak zorunda kaldı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2011 Arkadaşınız için çok büyük geçmiş olsun. Aslında haklısınız Emniyet kemeri kesinlikle takılmalı. Bende seviyorum aslında, Daha doğrusu 2 yıldır seviyorum. Öncesinde kesinlikle takmıyordum. Oğlum olalıdan beri emniyet kemerini takıyorum. Ama hatam uzun yolda takmam. SÖylediğinizde 300 m bir gün sonra 500 , sonraki gün 5 dakikalık mesafe olur kesinlikle doğru, ama ben genelde yola çıkar çıkmaz takarım. Yani uzun yola gideceksem. Uzun yol da hani şu 10-15 km kadarlık mesafeler yani. Buradan da şu çıkıyor ki, 3-5 km lik yollarda takmadığım ortaya çıkıyorki doğru, takmıyorum. Eşşeklik yapıyorum. Kabul eediyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bulut_ömer Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2011 Onu artık bizler alışkanlık haline getirdik aman evden işe diyoruz ne gerek var diyoruz.2 sene önce kışın aracımı kaydırıpta eşim kafasını cama vurduktan sonra anladım ne kadar büyük bir hata yaptığımızı,şimdi en kısa mesafede bile takıyorum çok şükür. bu arada gece incelediğim test aracı olan tit x paketli araçda kumandadan kapıları açma tuşuna bastğınızda ayna altında ki ışıklar arka parklar vede gündüz ledlerinin yanması beni mest etti doğrusu çok güzeldi bayıldım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap