Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2016 44 dakika önce, Yakup Çağatay said: Rus rs diye bir şey yokki Rus rs dememiş ki arkadaş ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2016 2 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu said: Rus rs dememiş ki arkadaş ? Evet öyleymiş. Render görünce kafada kurmuşum ama yine aynı kapıyor çıkıyor. Böyle bir ön tampon zaten yok. Standart RS'ler daha yeni dağıtıma çıktı, Birileri özel olarak çizip üretmezse bir kaç ay içinde gelebilir. 2017'de hazır olur en geç Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2016 2 dakika önce, Yakup Çağatay said: Evet öyleymiş. Render görünce kafada kurmuşum ama yine aynı kapıyor çıkıyor. Böyle bir ön tampon zaten yok. Standart RS'ler daha yeni dağıtıma çıktı, Birileri özel olarak çizip üretmezse bir kaç ay içinde gelebilir. 2017'de hazır olur en geç Yaptırıver böyle bir tampon gari ? Çevren geniş senin... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2016 Ne çevrem var ne araba 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2016 59 dakika önce, Yakup Çağatay said: Ne çevrem var ne araba E bizler senin çevren değilmiyiz? Bkn: Bizi beğenmiyor musun ? Ver siparişi ben sana yaptırayım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2016 28 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu said: E bizler senin çevren değilmiyiz? Bkn: Bizi beğenmiyor musun ? Ver siparişi ben sana yaptırayım... Biri isterse hemen paslarım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2016 6 saat önce, İsmail Yıldız said: abi bu ön tampondan türkiyede bulabileceğimiz biyer var mı acaba? bu rs modelinin önü. bikaç ford servislerine sordum hiçbirinde yok:( Resimdeki arabanın tamponu photosop ile yapılmış yani gerçekte böyle bir tampon yok ama Gürkan abi demiş ya yaptırabileceğin yerler bulabilirsin, onu da ben bilmem Gürkan abi bilir 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2016 2 dakika önce, Hakan Saraylı said: Resimdeki arabanın tamponu photosop ile yapılmış yani gerçekte böyle bir tampon yok ama Gürkan abi demiş ya yaptırabileceğin yerler bulabilirsin, onu da ben bilmem Gürkan abi bilir Hallederiz no sıkıntı ? Aslında forumda var birileri daha yapabilecek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İsmail Yıldız Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2016 cevaplar için herkese teşekkürler,birgün kesinlikle arabamın tamponunda böyle değişiklik yapmak istiyorum,ama yeni aldığım için çok da acelesi yok.rs in türkiyeye gelmesini beklemek en mantıklısı galiba şimdilik.geldikten sonra nasılsa hem orjinalini hem benzerini bulmamız daha da kolay olacak.hem de şimdiki ödemelerim biraz azalmış olur:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Türker Taş Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2017 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Şenoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2017 Daha modifikasyon yapamadım. İlk fırsatta.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2017 Kim demiş HB ile tavanda Bisiklet taşınmaz Çoook iyi oldu çoookda güzel oldu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2017 Paylastiklarinizin bana gore hepsi, sokak arasi modifiyesi tadinda. Zevkler renkler tabi kim ne diyebilir. Soyle seyleri gozden kacirmayin arkadaslar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2017 Bir saat önce, Servet Ö. yazdı: Soyle seyleri gozden kacirmayin arkadaslar O kadar amarikalara gittin de bana şu stoptan getirmedin 350 dolara çiftini veriyor adam. Koy bavula getir di mi ama http://www.specdtuning.com/lt-foc155rled-tm.html Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2017 1 minute ago, H. Cenk said: O kadar amarikalara gittin de bana şu stoptan getirmedin 350 dolara çiftini veriyor adam. Koy bavula getir di mi ama http://www.specdtuning.com/lt-foc155rled-tm.html Istedin de almadim mi abi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap