Misafir Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2017 11 dakika önce, Servet Ö. yazdı: Paylastiklarinizin bana gore hepsi, sokak arasi modifiyesi tadinda. Zevkler renkler tabi kim ne diyebilir. Soyle seyleri gozden kacirmayin arkadaslar Stancenation tarzı favorim, Ammmavelakin yurdum insanının görüşü kaldırmıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2017 Just now, Zafer Akbs said: Ammmavelakin yurdum insanının görüşü kaldırmıyor Insanlarda soyle bir yanlis var, basklarinin yaptigi aslinda hic guzel gorunmeyen, amacindan tamamen uzak, satafat olmaktan bir mm oteye gidemeyen tasarimlar, sanki dogru birseymis gibi kabul ediliyor. Isin icinde bir tasarim yok, uyum yok, ama sorsan "abi avrupadada oyle yapiyorlar, sen ne anlarsin". Kimse kusuruma bakmasin sokakta egsozu acik, surungen seklinde gezen arabalardan farki yok benim icin. Tabi seven sever, birsey diyemem. Fakat araba konusunda memlekette gorsel modifiye olarak gorebildigim iyi bir ornek benim olmadi, eminim baskasinin aklini alacak araba coktur. Boyle mugen ruzgarlikli, airli, acaip acaip jantli, varsa kaplama yapilmis falan, cok sever bizim memleket boyle arabalari. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2017 24.08.2017 - 11:53 tarihinde, Servet Ö. yazdı: Insanlarda soyle bir yanlis var, basklarinin yaptigi aslinda hic guzel gorunmeyen, amacindan tamamen uzak, satafat olmaktan bir mm oteye gidemeyen tasarimlar, sanki dogru birseymis gibi kabul ediliyor. Isin icinde bir tasarim yok, uyum yok, ama sorsan "abi avrupadada oyle yapiyorlar, sen ne anlarsin". Kimse kusuruma bakmasin sokakta egsozu acik, surungen seklinde gezen arabalardan farki yok benim icin. Tabi seven sever, birsey diyemem. Fakat araba konusunda memlekette gorsel modifiye olarak gorebildigim iyi bir ornek benim olmadi, eminim baskasinin aklini alacak araba coktur. Boyle mugen ruzgarlikli, airli, acaip acaip jantli, varsa kaplama yapilmis falan, cok sever bizim memleket boyle arabalari. Benim bahseetim stancenation, mahalle aralarında tüplü arabalarının varex lerini bağırta bağırta dolaşanlarının yapmış olduğu bir jant bir yay ve egzozdan ibaret modifiye değil zaten. son bir kaç yılda Ülkeye yeni yeni sağlam gövde kitleri girmeye başladı. örneğin Rocket Bunny'nin ürettiği kitler. Focus için Ukrayna SS tuning üretimi kitler vs. vs. Gelelim motor modifikasyonlarına.... malesef kısıtlama var belirli bir noktadan sonra yasal değil ilerki zamanlarda ülkemizdede modifiye işinin yurt dışındaki standartlara benziyeceği kanaatindeyim. Tabi görürmüyüz ??? kim bilir ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2017 Sırf sevdiğin kasa tipi ile paylaşıyorumki Dodikleri (Edit:abidik gubidikleri) sevesin diye @Cem Boneval abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2017 Ressamdan, Mevsimin anlam ve önemini taşıyan serbest çalışma Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2017 Ressam çizer.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2017 Ressam olsa duramazsın, fotoğrafçıdır o. Zaten oda resim değil. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2017 Yahu çizim değil, çekim zaten Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2018 Ben beğendim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2018 14.05.2017 - 13:38 tarihinde, Türker Taş yazdı: şu jantı şu arabaya ne diye takarlar anlamıyorum ,trend kapaklı jant bile bundan iyi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap