Osman Dilek Oluşturma zamanı: Ağustos 6, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 6, 2014 merhabalar.. geçen ayağımı biraz havaya kaldırıp debriyaja bastım o arada bu kablolu cihaz çıktı.. sanırsam yeri var gibiydi.. şimdilik araya bi yere sokuşturdum. farlarda herhangi bi problem yok.. teşekkürler yardım için.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Sezgin M. Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2014 debriyaj swtichine benziyor.araçta hız sabitleyici var ise manuel viteslerde hız sabitleyicinin devreden çıkarak devrin düşmesini sağlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2014 Debriyaj Müşiri o ... daha doğrusu müşirlerden (Switch) biri. tırnağından kurtulmuş olmalı. Servise uğrayıp yerine taktırmanızı tavsiye ederim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Osman Dilek
merhabalar..
geçen ayağımı biraz havaya kaldırıp debriyaja bastım o arada bu kablolu cihaz çıktı.. sanırsam yeri var gibiydi.. şimdilik araya bi yere sokuşturdum.
farlarda herhangi bi problem yok.. teşekkürler yardım için..
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 2 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap