Teoman S. Oluşturma zamanı: Ağustos 9, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 9, 2014 Cakmaklik calismiyor sanirim kisa devre yaptirip sigortayi yaktim. Kitapciktan baktim ama bagajdakindemi ondekindemi nerde oldugunu bulamadim. Acaba bilgisi olan varmi cakmakliguk sogortasi nerde kac numara ve kac amperlik. Tesekkurler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ceylan Öztürk Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2015 Olur. Önemli olan kameranın kaç amper çektiği, oda anca 0.5 amper çeker. Çakmaktan ek aldığınız kabloya bide en küçüğünden sigorta ekleyin. Teşekkür ettim. Şimdi daha iyi aydınlandım. Yani şu durumda çakmaklıktan çıkan amperden ziyade, kameranın kaç amper çektiği önemli oluyor sanırım. O kadar bile değil 0,3 amper. Peki sigorta uygulaması için kaç amperlik uygun olur? 1 kafi olur mu acaba. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2015 Peki sigorta uygulaması için kaç amperlik uygun olur? 1 kafi olur mu acaba. Bulabilirseniz 1A bulamazsanız bulabildiğinizin en küçüğü. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Erkut Ertekin Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2015 Saygıdeğer arkadaşlarım; Araç çakmaklık meselesinde benzer bir durum yaşadım bu gün. Araç çakmaklığını sökmek için deneme yanılma metodunu kullanırken sigorta attı. Az evvel sigortayı bulmak için araştırma yaparken forum arşivi yardımcı oldu. Yarın sigorta bulabilirsem halledeceğim. Sigorta kutusu içinde boşta olan sigorta var mıdır yedek konulmuş mudur? Bir diğer konu ben bu çakmaklığı nasıl sökebilirim? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 (düzenlendi) On 21.11.2015 21:16:48, Erkut Ertekin said: Saygıdeğer arkadaşlarım; Araç çakmaklık meselesinde benzer bir durum yaşadım bu gün. Araç çakmaklığını sökmek için deneme yanılma metodunu kullanırken sigorta attı. Az evvel sigortayı bulmak için araştırma yaparken forum arşivi yardımcı oldu. Yarın sigorta bulabilirsem halledeceğim. Sigorta kutusu içinde boşta olan sigorta var mıdır yedek konulmuş mudur? Bir diğer konu ben bu çakmaklığı nasıl sökebilirim? Hocam muhtemelen en alttan vidalı. Sağdaki ve soldaki trimlerden bir tanesini sökmeli vidasına ulaşmak için. Kasım 25, 2015 Murat Kavuk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 Bir soruda benden gelsin @Murat Kavuk, benim usb telefonumu şarj etmiyor. Telefon ekranında şarj işareti olmasına rağmen uzun sürede kalsa şarj etmiyor. Farklı ve oldukça kaliteli ürünler denediğim halde (belkin vb.) olmuyor. Ayn durum çakmak girişi için de geçerli. Yani sorun büyük, powerbank ile geziyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 13 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu said: Bir soruda benden gelsin @Murat Kavuk, benim usb telefonumu şarj etmiyor. Telefon ekranında şarj işareti olmasına rağmen uzun sürede kalsa şarj etmiyor. Farklı ve oldukça kaliteli ürünler denediğim halde (belkin vb.) olmuyor. Ayn durum çakmak girişi için de geçerli. Yani sorun büyük, powerbank ile geziyorum Çakmaklıkta hiç sorun yaşamadım. Ama hiç usb girişinden de şarj etmeyi denediğimi hatırlamıyorum. iLUV diye bir marka var bende, benzerlerine göre iyi para vermiştim, 2A olması lazım. Her cihazı çalıştırıyor ve hep arabada. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 Telefon 1A çekiyor ben 2A ile de denedim ama olmadı. Servisde her zamanki gibi yardımcı olamadı Hatta doğru anladiklarindan bile şüpheliyim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2016 Telefon 1A çekiyor ben 2A ile de denedim ama olmadı. Servisde her zamanki gibi yardımcı olamadı [emoji4] Hatta doğru anladiklarindan bile şüpheliyim [emoji4] Hala sorun var mı? Haha 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2016 47 dakika önce, Doğan Kurban said: Hala sorun var mı? Haha Hahahahaha Doğan senden korkulur kardeşim Henüz denemedim yahu, araba pazartesinden beri serviste 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2016 Hahahahaha Doğan senden korkulur kardeşim [emoji4] Henüz denemedim yahu, araba pazartesinden beri serviste [emoji4] Kamera işi tmm. 15 dk sonra elektriği keserse araba oldu bu iş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Rasim S. Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2017 Hayırlı akşamlar. 2016 focuslarda kullanılan 10 ve 20 amperlik sigortalar mini bıçaklı mı diye geçiyor. Bir sigorta adaptörü gerekiyor birde sigorta seti almam için bildiğiniz bir link verirseniz sevinirim.hayırlı akşamlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Rasim S. Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2017 Teşekürler bildiğin bir satıcı varmıdır. Set olarakda alabilirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Özgür B Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2017 Merhabalar; Dün hiç bir sorun yokken, bu sabah aracın çakmaklığının çalışmadığını fark ettim. Konuyu başından bu yana okudum, fakat kimse "sigorta numarası şudur" diye bir ibare kullanmamış 10.08.2014 - 19:16 tarihinde, Teoman S. yazdı: Cevaplar icin tesekkurler sanirim buldum teyid icin yaziyorum. Kitapcik sayfa 200. Yolcu bolumu sigortasi 61 no. Amper deger 20 yazan: cigar lighter, rear power outlet. Yazar sanirim bu? Teomanın yönlendirdiği bu soruya cevap verebilecek bilgi sahibi kimse var mı? Başına daha önce bu sıkıntı gelip de çözebilen? Ben nokta atışı yaparak sigortayı söküp, aynısından alıp kendim takmak istiyorum. Değerli destekleriniz için şimdiden teşekkür ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Teoman S. Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2017 Sigorta odur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Özgür B Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2017 5 dakika önce, Teoman S. yazdı: Sigorta odur. Üstadım sen değiştirdin mi bahsettiğin 61 numaralı 20 amperlik sigortayı? Ben de ona göre yarın sigortayı söküp aynı değerde sigorta alıp takacağım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Teoman S.
Cakmaklik calismiyor sanirim kisa devre yaptirip sigortayi yaktim. Kitapciktan baktim ama bagajdakindemi ondekindemi nerde oldugunu bulamadim. Acaba bilgisi olan varmi cakmakliguk sogortasi nerde kac numara ve kac amperlik. Tesekkurler.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
6
6
3
2
Popular Days
Ağs 10
8
Şbt 10
4
Eyl 8
4
Ksm 25
4
Top Posters For This Question
Ozan Kar 6 posts
Teoman S. 6 posts
Gürkan Çakıroğlu 3 posts
Murat Kav. 2 posts
Popular Days
Ağs 10 2014
8 posts
Şbt 10 2015
4 posts
Eyl 8 2017
4 posts
Ksm 25 2015
4 posts
Popular Posts
Mehmet Demir
çakmaklığa max 12 volt, 10 amper çeken cihaz bağlamalısınız. eski era aracımda ise 10 amper 110 watt yazardı. ford da watt değeri yok. ben yinede 100 waatt geçmesin derim. oto buzdolabı için kullanıy
Teoman S.
Cevaplar icin tesekkurler sanirim buldum teyid icin yaziyorum. Kitapcik sayfa 200. Yolcu bolumu sigortasi 61 no. Amper deger 20 yazan: cigar lighter, rear power outlet. Yazar sanirim bu?
Ozan Kar
Olur. Önemli olan kameranın kaç amper çektiği, oda anca 0.5 amper çeker. Çakmaktan ek aldığınız kabloya bide en küçüğünden sigorta ekleyin.
Bu soruda 32 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap