Teoman S. Oluşturma zamanı: Ağustos 9, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 9, 2014 Cakmaklik calismiyor sanirim kisa devre yaptirip sigortayi yaktim. Kitapciktan baktim ama bagajdakindemi ondekindemi nerde oldugunu bulamadim. Acaba bilgisi olan varmi cakmakliguk sogortasi nerde kac numara ve kac amperlik. Tesekkurler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Teoman S. Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2017 Birkaç kere değiştirdim. Buyrun detay link Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Misafir Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2019 Bir sorum olacak çakmaklığımız 12 v ama benim bağlamak istediğim bir ürün var 5v ile çalışıyor. Araya düşürücü bir direnç takmak zorunda mıyım? Direk bağlantı yapsam sorun yaşatır mı bana ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Teoman S.
Cakmaklik calismiyor sanirim kisa devre yaptirip sigortayi yaktim. Kitapciktan baktim ama bagajdakindemi ondekindemi nerde oldugunu bulamadim. Acaba bilgisi olan varmi cakmakliguk sogortasi nerde kac numara ve kac amperlik. Tesekkurler.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
6
6
3
2
Popular Days
Ağs 10
8
Şbt 10
4
Eyl 8
4
Ksm 25
4
Top Posters For This Question
Ozan Kar 6 posts
Teoman S. 6 posts
Gürkan Çakıroğlu 3 posts
Murat Kav. 2 posts
Popular Days
Ağs 10 2014
8 posts
Şbt 10 2015
4 posts
Eyl 8 2017
4 posts
Ksm 25 2015
4 posts
Popular Posts
Mehmet Demir
çakmaklığa max 12 volt, 10 amper çeken cihaz bağlamalısınız. eski era aracımda ise 10 amper 110 watt yazardı. ford da watt değeri yok. ben yinede 100 waatt geçmesin derim. oto buzdolabı için kullanıy
Teoman S.
Cevaplar icin tesekkurler sanirim buldum teyid icin yaziyorum. Kitapcik sayfa 200. Yolcu bolumu sigortasi 61 no. Amper deger 20 yazan: cigar lighter, rear power outlet. Yazar sanirim bu?
Ozan Kar
Olur. Önemli olan kameranın kaç amper çektiği, oda anca 0.5 amper çeker. Çakmaktan ek aldığınız kabloya bide en küçüğünden sigorta ekleyin.
Bu soruda 32 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap