Bora A. Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2011 Beyaz renk olarak hoşuma gitti, arabanın tüm hatları beyaz da daha belirgin.. İnşallah kaza yapmayız da bir hasar olmaz Forum da ilk kes olumlu bir mesaj görünce sevindim Farklı renk için ekstra para alıyorlar, ama ekstra parayı beyaz da da alsaar yine de Beyaz alırdım o benim çok hoşuma gitti Şimdiden hayırlı olsun o zaman..Çok iyi bir otomobili çok iyi bir fiyat alıyorsunuz..Size imreniyorum..Keşke bende takıntıları olmayan,bazı şeylerden vazgeçmeyi başarabilecek kadar olgun krakterli bir adam olsaydım da Titanyum X-OPP-SR donanımlı Şeker Kırmızı ama illede Sonyli olsun,illede büyük ekranlı olsun v.s alıcam diye tutturup 6 ay 9 ay beklemeseydim..Şu anda biniyor olurdum herhalde focusuma... Hem de 10 Bin TL. daha ucuza alırdım... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2011 Şimdiden hayırlı olsun o zaman..Çok iyi bir otomobili çok iyi bir fiyat alıyorsunuz..Size imreniyorum..Keşke bende takıntıları olmayan,bazı şeylerden vazgeçmeyi başarabilecek kadar olgun krakterli bir adam olsaydım da Titanyum X-OPP-SR donanımlı Şeker Kırmızı ama illede Sonyli olsun,illede büyük ekranlı olsun v.s alıcam diye tutturup 6 ay 9 ay beklemeseydim..Şu anda biniyor olurdum herhalde focusuma... Hem de 10 Bin TL. daha ucuza alırdım... aynen con vaynen.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
OsmanMakal Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2011 Şimdiden hayırlı olsun o zaman..Çok iyi bir otomobili çok iyi bir fiyat alıyorsunuz..Size imreniyorum..Keşke bende takıntıları olmayan,bazı şeylerden vazgeçmeyi başarabilecek kadar olgun krakterli bir adam olsaydım da Titanyum X-OPP-SR donanımlı Şeker Kırmızı ama illede Sonyli olsun,illede büyük ekranlı olsun v.s alıcam diye tutturup 6 ay 9 ay beklemeseydim..Şu anda biniyor olurdum herhalde focusuma... Hem de 10 Bin TL. daha ucuza alırdım... Normal şartlar altında benim için 56.000 TL bile bütçemi çok aşıyor ben kendimi sıkarak bu parayı vereceğim, kredi de kullanacağım.. Ben beklesem de 10 Bin TL fazladan veremezdim.. Ama imkanım olsa bende belki sizin gibi dokunmatik ekranlısını beklerdim.. Gerçekten yurt dışındaki modelleri çok hoşuma gitti.. Şimdi ben aracı yeni alacağım diye içimde bir zevk var ama muhtemelen aracı alınca 1 sene olmadan bu zevk kaybolacak Aslında belki benim gibi yılda 10bin KM den daha fazla KM yapmayan biri için Ford bile büyük bir lüks 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2011 Hayırlısı olsun inş. Doğru tercih, güzel fiyat. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2011 Normal şartlar altında benim için 56.000 TL bile bütçemi çok aşıyor ben kendimi sıkarak bu parayı vereceğim, kredi de kullanacağım.. Ben beklesem de 10 Bin TL fazladan veremezdim.. Ama imkanım olsa bende belki sizin gibi dokunmatik ekranlısını beklerdim.. Gerçekten yurt dışındaki modelleri çok hoşuma gitti.. Şimdi ben aracı yeni alacağım diye içimde bir zevk var ama muhtemelen aracı alınca 1 sene olmadan bu zevk kaybolacak Aslında belki benim gibi yılda 10bin KM den daha fazla KM yapmayan biri için Ford bile büyük bir lüks 10 Bin'i geçmiyeceksen eğer Titanium Ecoboost al bana dua edecen veya Titanium X 125 ps benzin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2011 Osman Bey yılda 10 Bin km yapıyorsanız Allah aşkına vazgeçin TDCİ'den ! Ecoboost gibi teknoloji harikası bir motor varken,Titanium'un zengin donanımı varken 10 yıl sonra amorti edeceğiniz dizel motora yatırmayınız paranızı !! Çok dua edersiniz bize ! Hatta 125 PS'de düşünebilirsiniz. Lütfen dikkate alınız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2011 Şuan 125 ps ile dizel arasında 9 bin tl var, verilmez bu para milleti soyuyorlar resmen.. 3 sene önce 5-6 bin tl olan fark şimdi ne oldu ? o zman bile tartışırdık şimdi tartışılmaz yani..Soygundan başka bişey değil 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2011 Belki ben soyulmak istiyorum,mazoşistim sanane kardeşim.Kıskanıyosun sen TDCİ motoru çekemiyosun işte ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2011 sen onu boşver specialdeki arabana bak kardeşim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2011 Belki ben soyulmak istiyorum' date='mazoşistim sanane kardeşim.Kıskanıyosun sen TDCİ motoru çekemiyosun işte )[/quote'] Siz oyle tatmin edin hehuehue --- iPhone Yolladı --- Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
OsmanMakal Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2011 Her şekilde satın alınan arabanın 4 sene sonra satılması gerekecek vergi nedeni ile.. Yılda 10.000 KM den dizel aracın yakacağı tutar 100Km de 5.1 lite ise 510 Litre Mazot olacak Yılda 10.000 KM den benzinli aracın yakacağı ise 100km de 7.7 lite den 770 Litre benzin olacak.. 1 Yılda dizel için yakıt parası ortalama 1912,5 TL olacak 1 Yılda benzin için yakın parası ise ortalama 3426,5 TL olacak Aralarında 1 yılda yakıt parasından 1500 TL fark var.. Titanyum paket de 125PS olan motor 4K da fiyat 51.825 TL paketsiz Benim alacağım paketsiz style de internet sitesinde 55.230 TL İnternet sitesindeki rakamlara göre 3500 TL fark var Bu fark kendini 2 sene de amorti ediyor.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2011 Donanım okey diyorsan fiyat karşılaştırmasını ona göre yapmalısın ama biz 10 bin deyince haliyle donanımı yükselltik.. ayrıca tüketim değerleri pek adil olmamış ş.içi desek dizel 5.0 olmasına imkan yok..Ortalama desek benzinli 7.7 de çok yüksek..Bilemedim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2011 3500 fark nerde 9 bin lira yaklaşık benzinli dizel farkı.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2011 3500 fark nerde 9 bin lira yaklaşık benzinli dizel farkı.. Biz donanımı yükselltik o yüzden öyle oldu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2011 Aynı donanım araçların benzin ile dizeli arasında afaki farklar var gerçekten. Tüm firmalarda böyle maalesef. Ya donanımdan kısıp dizel alıcaz yada benzin. veyahutta paraya kıyıcaz değdiğine inanırsak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap