Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2011 Yabancıların sistemini getiriyorsan, faiz oranlarında öyle olucak ama. Şunu demek istiyorum amaç 1 aracı satmak değil haliyle diğer yola teşvik var. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2011 Şunu demek istiyorum amaç 1 aracı satmak değil haliyle diğer yola teşvik var. Demek istediğini anladım Yakup'cum da, sende benim ne demek istediğimi anladın sanırım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Y. Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2011 Arkadaşlar faizler yükselmeden önce mantıklı görünen ford optionsa şu anda girmek akıl karı görünmüyor çünkü son balon ödemeyede faiz uygulandığı için ödenecek toplam tutar normal tüketici kredileriyle yarışıyor. örnekle açıklamaya çalışacağım. ford options da artık peşinat son balon ödeme gibi tutarları değiştirebiliyorsunuz bu güzel olmuş ama örneklerle bakalım gerçekten karlı mı? örneğin 60000tl olsun araç 33.000 lira peşinat verelim Ford options son ödeme 12000 seçilmiştir=586x47+12000=39.542+33.000=72.542 TOPLAM Ford options son ödeme 18000 seçilmiştir=494x47+18000=41.218+33.000=74.218 TOPLAM Ford FİNANS SEÇİLMİŞTİR faiz%0,89 =721,88 x 48 = 34.650+33.000=67.650 TOPLAM AKBANK TAŞIT KREDİSİ faiz %1,05 =753,07x48 = 36.148+33.000=69.148 TOPLAM AKBANK TAŞIT KREDİSİ 60 AY faiz %1,05= 644 x 60 =38.642 + 33.000=71.642 TOPLAM (60 AY olmasına rağmen yinede ford optionsdan daha uygun) bilgilerinize... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2011 Kaldı ki birçok banka da Ford options gibi çeşitli taksit seçenekleri sunuyor ! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2011 Evet Ford Options, tamamen araç sahibi olmak için düşünülünce bir cazibesi yok. Aslında burdaki amaç, belli bir ön ödeme ile araç kiralama gibi 3-4 yılda birde aracı yenilemiş olmak. Fakat bu oranlarla o düşünce yapısına bile mantıklı gelmiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2011 Ödeme gücü düşük olanlar için, yani aylık 1000 + TL ödemesi zor olanlar için fena değil ama gerçekten çok faiz biniyor, Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
OsmanMakal Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2011 Focus diye başladığım araç alma serüvenini bu gün hiç aklıma gelmeyen bir araçla sonlandırdım.. Bu gün aracı aldım ama Ford değil Latitude aldım.. Bana yardımcı olan herkese teşekkür ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2011 (düzenlendi) Yeni aracınız hayırlı olsun.. Latitude de alsanız focusta hepimiz bir aileyiz...Sizi burada görmekten mutlu oluruz her zaman.. Yeni aracınız fotoğraflarını bekliyoruz.... Ekim 21, 2011 Hasan Köpüklü tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2011 Aracınız hayirli olsun Detaylı olarak görüşlerinizi bekleriz aracınız ile ilgili İyi akşamlar Focus diye başladığım araç alma serüvenini bu gün hiç aklıma gelmeyen bir araçla sonlandırdım.. Bu gün aracı aldım ama Ford değil Latitude aldım.. Bana yardımcı olan herkese teşekkür ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
OsmanMakal Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2011 En düşük modelin, düz vitesini aldım 2011 model olmasından baya indirim yaptılar. Rakam focus ile aynıya gelince dayanamadım aldım içi focus a göre aşırı belirgin şekilde geniş.. çok ferah ama aşırı uzun bir araç test sürüşünde çok korktum bir yere toslayacagım diye.. Brodway kullanıyordum 4-5 sene önce 4-5 senedir araç sürmüyorum teknoloji baya gelişmiş bunu farkettim önümüzdeki hafta peşinatı verip alacağım resim eklerim Aracı gidip yerinde incelemenizi tavsiye ederim.. Aracı görünce direk fikrim değişti ve 3 aydır karar veremezken hemen karar verdim almaya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2011 Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanın. Latitude konforlu ve geniş bir araçtır, bu konularda Focus tan iyi olduğuna şüphe yok, yorum ve resimlerinizi bekliyoruz, güle güle kullanın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2011 Hayırlı uğurlu olsun aracınız kazasiz belasiz güle güle binin. Latitude D sınıfı bir araç diye biliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2011 Hayırlı olsun Osman Bey. Deneyimlerinizi paylaşmanızı bekliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2011 Renaultun tek oyunu zaten o..Büyük çaplı indirimleri.....biz uğradığımızda Expression donanımlı 1.5 dci latitude yi 52000(o zaman 56000 mıydı neydi)e bırakmışlardı daha pazarlık etmeden...Navi paketiyle felan.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap