2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız
-
Benzer İçerikler
-
- 3 cevap
- 1.708 görüntüleme
-
- 0 cevap
- 829 görüntüleme
-
- 6 cevap
- 1.300 görüntüleme
-
- 19 cevap
- 2.955 görüntüleme
-
- 3 yanıt
- 860 görüntüleme
-
Soru
Mehmet Demir
1 aydır 1.0 focus 3 ümde beni rahatsız eden ufak bir sıkıntı var.. sıkıntı sürüşe vb hiç birşeye engel değil gibi, ama şimdilik mi?
anlamaya çalışıyorum..
araba yerinde 1-2 saat yattıktan sonra kalkarken, gaz verip debriyajdan ayağımı çektiğim anda (tamamen yukarıda iken)pedalın gerisinden veya daha içten "kluk" diye biraz kalın bir ses geliyor.. bu yoldaki vites değişimlerinde veya sonra ki kırmızı ışıklardaki durup-kalkışlarda gelmiyor.
ama aracı aldığımda hiç yoktu, 1 aydır var...
çok yavaş kaldırırsam nazikçe bu ses çıkmıyor..acaba baskı-balatada veya bir yerlerde bir boşluk var onu mu dolduruyor veya anlık bir tutulma oluyorda birden kendini bırakan yerine oturan parçadan mı ses geliyor diye düşünüyorum.
servise gittik biladerin yeni aracını görmeye 30 dk kadar oyalandık, eleman kalktı, yapmadı, 3-4 km test sürüşü yaptı, bence bir şey yok, çekişte problem yok, pedalda sertlik veya basık kalma vb herhangi terslik yok dedi. ses artarsa yeniden getirin yada arabayı daha uzun süre burada kalacağı bir zamanda getirin beraber bakalım dedi.
yorumunuz ne olur? buna benzer sorunu olan var mı? (forumda genelde titreme, pedalın üstte kavraması gibi mesajlar var)
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
6
6
5
4
Popular Days
Haz 30
11
Ağs 14
8
Ağs 29
6
Ağs 11
3
Top Posters For This Question
Servet Ö. 6 posts
Enes Duman 6 posts
Mahmut Akıllı 5 posts
Mehmet Demir 4 posts
Popular Days
Haz 30 2013
11 posts
Ağs 14 2014
8 posts
Ağs 29 2013
6 posts
Ağs 11 2017
3 posts
Popular Posts
ufuk özdemir
Ben de aracın kalkışında enteresan sesler duyuyorum,hatta şimdi sağ taraftan konsol içinden geldiğini düşündüğüm bir trim sesi de başladı.Sunroofun perdesini tam kapattığımda tavandan da ses geliyor t
Hasan Şahin
Aracım 2013 tit tdci alalı 4-5 gün olmadı şu an 500 km de aynı ses bendede var ama kalkışta değil 1.den 2ye atarken özellikle ayağımı çok yavaş çekersem sıkıntı yok fakat normal çekersem tuk diye bi s
Adem TOSUN
Merhabalar, Bu ilk kalkışta gelen vuuu diye gürültülü dışarıdan duyulan ses benim aracımdan da son zamanlarda gelmeye başladı. herzaman değil fakat araç genelde soğukken her on kalkışta bir geliyor. s
Bu soruda 47 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap