Hasan K. Oluşturma zamanı: Eylül 18, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 18, 2011 Herkese merhaba arkadaşlar...Ayın 4'ünde Passatla Adana'dan Afyon Sandıklı'ya gittik....Ben Co-Pilotluk yaptım.... Babam ile İsmail Abi(Babamın arkadaşı) şöförlerimizdi... Neyse çok konuştum...Biraz da fotoğraflar konuşşun... Yola çıktık... Evet o görünen TSI Passat...OGS gişelerinde yetiştik ona merak etmeyin... Babama sol şerite geçelim demiştim.. Açılın Passat geliyor... Bu fotoyu görmenizden önce birşey demek istiyorum...Bizi Bir Merso geçince babam iyice gaza geldi..Yol yokuş aşağıydı ve bu hızlar tüple yapıldı.... Merso mucizesi diyebiliriz buna... Arkada araba kalmadı.. Yaktım seni... Bye bye ... Ereğli yoluna geldik... Solla... Bizi geçen Mersonun önündeyiz... Bizi geçen Merso 320 CDI miş....O yüzden bi daha denemedik geçmeyi.... Ereğli Demirellerdeyiz....Ucuz LPG 2.28 bizimki iyice kirlendi.. Ereğliden çıktık...Konya'ya gidiyoruz...Çocuğa bakın... Silecek Suyumuz bitti.... Konya'ya vardık...Bu arada su ekledik ama çekmemişim onu... Babamdan foruma selamlar... o kadar gittik Akşehirden geçerken Nasrettin Hoca'ya uğruyalım dedik.... Yollar çok bozuk akşehirden sonra.... Afyon'a vardık.... Doldur hacı.... Antalya yoluna çıktık.... Önde bir passat.... artık önde değil... Yollar temiz....Sadece böcek çarpmış arabaya... -SON- 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2011 Şimdi gözümden kaçacağını mı sandın ? Passat forumuna mı selamı var bize mi ? Fotolar için sağol yavrucum Güzel gezi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2011 (düzenlendi) Yakup abi çaktırma oraya da attım buraya da biraz düzeltme yaptık....Bi de focus bulsaydım onunda resmini çekecektim... Bu arda yakup abi hepinizi selamlıyor aslında babam oradan... Eylül 18, 2011 Hasan Köpüklü tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2011 Hadi bakalım şimdilik öyle olsun...ilk oraya eklemişsin anlamadım da sanma yani öyle yerler işte Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2011 Hadi bakalım şimdilik öyle olsun...ilk oraya eklemişsin anlamadım da sanma yani öyle yerler işte Anlamaktan kolay bişey yokki...Oranın simgeleri daha hoşuma gittiydi..... Yoksa o yüzden şey ettiydim..Zaten aranızda ipi sapı 20 sn yelik bir yayınlama süresi var.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre V. Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2011 merso geçince gaza gelip 210 demiş ya ? porshe falan geçseydi ne olurdu kim bilir Fotolar için sağol hasan kardeşim , en azından gidip gidemesekde görmemizi sağladın Afyon'a 1 kez gittim.Hiç hoşuma gitmemişti açıkcası yeşillik yok deniz yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2011 merso geçince gaza gelip 210 demiş ya ? porshe falan geçseydi ne olurdu kim bilir Fotolar için sağol hasan kardeşim , en azından gidip gidemesekde görmemizi sağladın Afyon'a 1 kez gittim.Hiç hoşuma gitmemişti açıkcası yeşillik yok deniz yok Abicim o merconun porche den aşağı kalır bir tarafı yoktu ki...320(ya da 350) CDI 4magic'di en full'üydü yani... 3.5 litre motoru olan istediğini geçer demi.... Bu arada çaktırmayın arabanın en son hızı bu... Zaten yol bayağı bir eğimliydi...Yoksa hayatta bu hızı göremezdi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre V. Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2011 yani diyosunki 1.6 passat düz yolda lpg ile bırak 200'ü 180'i bile zor görür ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2011 Ellerine sağlık kardeşim,güzel bir yol deneyimi olmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2011 Güzel paylaşım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2011 yani diyosunki 1.6 passat düz yolda lpg ile bırak 200'ü 180'i bile zor görür ? 190'dan sonra iyice kesilir.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2011 Teşekkürler; Kaç kez lpg aldınız? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2011 Hasan Ereğli ha Demireller tabelasını görünce içim gitti bir anda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2011 (düzenlendi) Teşekkürler; Kaç kez lpg aldınız? 2 gidiş 3 dönüşte aldık...... Yaklaşık 250-300 TL arası gidip geldik 1300 km'yi... Eylül 19, 2011 Hasan Köpüklü tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2011 (düzenlendi) Hasan Ereğli ha Demireller tabelasını görünce içim gitti bir anda O fotoları özellikle çektim...Sana gönderme yani... Tatillerde Demirellere benzin almaya git belki karşılaşırız.... Biz dönerken çok fela kaza olmuştu yolda(Ayın 16'sı Cuma günü döndük)Araba tırın altına girmişti galiba.....Ölümlü kaza var dedi 155......Bi de yol çalışması varmış....Yol mahvolmuştu....15-20 dk bekledik.... Kum dökmüşler yola.... Eylül 19, 2011 Hasan Köpüklü tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap