Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
iki hafta önce izmirden antalyaya gelirken su hortumunun bağlantı noktasından çıkması sonucu motor susuz kaldı ve motor iflas etti. motor üst kapagı ,piston ve sekman degişmesi geregi dogdu. üst kapak bulundu fakat piston ve sekman bulunamadı.nereden bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim.fordun kendisinde pistonlar alt motorla birlikte veriliyor,o durumda motor no değişmek zorunda kalıyor.birde yurt dışından parçacının birisi 150 ps lik ecoboost getirtmiş önceden. o motoru alsam uyarmı turbonun dişında bi fark varmıdır.birde aracın garantisi biteli 3 ay olmuştu, bütün bakımları zamanında ford da yapılmıştı,ford yardımcı olurmu acaba.araç şuan sanayide tamirci arkadaş vardı ona bırakmıştım.motor açılmadan önce bu kadar büyük bir problemle karşılaşacagımı düşünmemiştim,. işim çok zor,yardımlarınızı bekliyorum acil.
Soru
Mehmet Korkut
iki hafta önce izmirden antalyaya gelirken su hortumunun bağlantı noktasından çıkması sonucu motor susuz kaldı ve motor iflas etti. motor üst kapagı ,piston ve sekman degişmesi geregi dogdu. üst kapak bulundu fakat piston ve sekman bulunamadı.nereden bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim.fordun kendisinde pistonlar alt motorla birlikte veriliyor,o durumda motor no değişmek zorunda kalıyor.birde yurt dışından parçacının birisi 150 ps lik ecoboost getirtmiş önceden. o motoru alsam uyarmı turbonun dişında bi fark varmıdır.birde aracın garantisi biteli 3 ay olmuştu, bütün bakımları zamanında ford da yapılmıştı,ford yardımcı olurmu acaba.araç şuan sanayide tamirci arkadaş vardı ona bırakmıştım.motor açılmadan önce bu kadar büyük bir problemle karşılaşacagımı düşünmemiştim,. işim çok zor,yardımlarınızı bekliyorum acil.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
33
15
13
12
Popular Days
Mar 16
29
Mar 17
20
Mar 15
17
Ağs 15
15
Top Posters For This Question
Serdar yaman 33 posts
Bekir B. 15 posts
Cem Boneval 13 posts
Mehmet Korkut 12 posts
Popular Days
Mar 16 2015
29 posts
Mar 17 2015
20 posts
Mar 15 2015
17 posts
Ağs 15 2014
15 posts
Popular Posts
Mehmet Korkut
iki gün önce Er-ol oto ile irtibata geçmistim,sifir motor fiyati sormustum.Er-ol otodan aydin bey actigim konudan benim aracin ve benim durumu okumus ve dün aksam telden bana geri döndü ve nasil bir
Cem Boneval
Oooo bir hortumlamadır gidiyor. Kaan Üstada fazla yüklenmeyin, biz ister istemez bardağın yarısını boş görenleriz. Ve fakat servisle konuştuğumda durumun sanıldığı kadar kontrol altında olmadığı g
Mehmet Korkut
Ecoboost hayata döndü....çok zorlu bir süreçten sonra aracima kavuştum , er-ol otodan aydin beyin yolladigi sıfır motoru araca taktik şimdilik bi problem gözükmüyor.bu süreçte bana zaman ayırıp yardım
Posted Images
Bu soruda 174 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap