Tarık Avan Oluşturma zamanı: Ağustos 14, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 14, 2014 arkadaşlar sony teyp unconfigured mode uyarısı ile açılıyor,bu konuyla ilgili yardımlarınızı bekliyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2014 Nerede çıkıyor ? Açıldığı gibi mi? Akü vs söküldü mü? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2014 Bu arada aracın f3 mü f2 mi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tarık Avan Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 sayın admin profilimi düzenledim.. bu arada sony teyp ilk açılışta veriyor bu ikazı sonra normal ekran geliyor teyp çalışıyor sıkıntı yok. serviste bir kontrol için kutup başları sökülmüştü bundan sonra bu ikazı vermeye başladı teyp servis elemanları anlamadı bunu bilmeden müdahale etmeye çalıştılar arabaya bunu anlayınca ben dokundurmadım arabaya.bununla ilgili bana yardım edebilecek var mı??şimdiden teşekkürler..aracım 2010 focus titanium Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Kutup başları söküldükten sonra teybi aktif etmek için 4 haneli kod girildi değil mi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tarık Avan Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 hayır girilmedi sordum servis elemanlarına kod istemediğini söylediler. bu şekilde kod girilmediği için böyle bir ikaz veriyor olabilir mi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 hayır girilmedi sordum servis elemanlarına kod istemediğini söylediler. bu şekilde kod girilmediği için böyle bir ikaz veriyor olabilir mi Bence öyle, denemedim tabi sadece tahmin. Focus 1 ve 2 teypleri kod istiyor. Bunlar böyleymiş madem arabayı alırken kocaman kod etiketi niye varmış Sizin elinizde kod varsa aküyü yine aynı işleme tabi tutup kod'u girmenizi tavsiye ederim. Elinizde yoksa servise sormadan önce torpido gözüne,kitapçığınıza ve güneşliklere bakmayı ihmal etmeyiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tarık Avan Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 torpido gözünde kod yazıyor haklısınız yarın bir deneyeyim bakalım inşallah olur da buraya sevinçle yazarım sonucunu...çok teşekkür ederim yardımlarınız için 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Osman Tunç Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2016 (düzenlendi) Arkadaşlar yeni 2008 Focus titanyum aldım aracından sony teybi şifre istedi şifreyi yazdım onayladı yalnız açılırken unconfigured Mode da açılıyo ne radyo ne cd calardan hiç bir şekilde ses çıkmıyor yardımcı olursanız sevinirim Mart 27, 2016 Osman Tunç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2016 3 dakika önce, Osman Tunç said: Arkadaşlar yeni 2008 Focus titanyum aldım aracından sony teybi şifre istedi şifreyi yazdım onayladı yalnız açılırken unconfigured Mode da açılıyo ne radyo ne cd calardan hiç bir şekilde ses çıkmıyor yardımcı olursanız sevinirim Pc'ye bağlanıp ayarları yapılması gerekiyor En yakın yetkili serviste çay içmeniz lazım özetle. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Osman Tunç Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2016 18 saat önce, Yakup Çağatay said: Pc'ye bağlanıp ayarları yapılması gerekiyor En yakın yetkili serviste çay içmeniz lazım özetle. Baska ayarı yokmu üzerinden acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2016 4 dakika önce, Osman Tunç said: Baska ayarı yokmu üzerinden acaba Olsa veya bilsem yazardım Araç üzerinden ayar basit şeylerde var sadece saat,tarih vs. Onlar yapılıdır sizde diye düşünüyorum. Yukarda aynı problemi yaşayan arkadaşımız olmuş ama sağ olsun birçok kullanıcı gibi çözümü bize yazmayı lütfetmemiş. Sizden görebilirsek bilgi sahibi olmuş olacağız sayenizde. Şimdiden kolay gelsin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Osman Tunç Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2016 9 dakika önce, Yakup Çağatay said: Olsa veya bilsem yazardım Araç üzerinden ayar basit şeylerde var sadece saat,tarih vs. Onlar yapılıdır sizde diye düşünüyorum. Yukarda aynı problemi yaşayan arkadaşımız olmuş ama sağ olsun birçok kullanıcı gibi çözümü bize yazmayı lütfetmemiş. Sizden görebilirsek bilgi sahibi olmuş olacağız sayenizde. Şimdiden kolay gelsin. Sağolun bi sonuca ulaşınca burda paylaşıcam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Celal Höçük Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2018 Varmı bir sonuca ulaşan. Aynı sıkıntı bende de oldu (unconfigured mode) yazısı cikiyor. Duzeltemedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ekim sevinc Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2018 Aynı sorun bendede var.Yardımlarınızı bekliyoruz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2018 12.02.2018 - 23:45 tarihinde, Celal Höçük yazdı: Varmı bir sonuca ulaşan. Aynı sıkıntı bende de oldu (unconfigured mode) yazısı cikiyor. Duzeltemedim. 2 saat önce, Ekim sevinc yazdı: Aynı sorun bendede var.Yardımlarınızı bekliyoruz Panelleriniz değişmiş olabilir mi? Emin değilseniz şunu yapar mısınız; Ses sistemi panelinin üstündeki 1 ve 6 numaralı tuşlara basılı tutun çıkan değerlerde şasi numarasını bulun WF0xxxx falan diye yazar; bununla aracınızın şasi no aynı mı? Kontrol edip dönebilir misiniz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Tarık Avan
arkadaşlar sony teyp unconfigured mode uyarısı ile açılıyor,bu konuyla ilgili yardımlarınızı bekliyorum
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 19 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap