Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2014 Bunu yapacaksan hiç girme bosch a git sanayide iyi bir ustaya yarım saatte halletsin. Sanayideki usta kurumsal olmadığı icin fatura veremeyebilir. Derdim sıkıntılı bir durumda ispat edebilmek. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2014 Sanayideki usta kurumsal olmadığı icin fatura veremeyebilir. Derdim sıkıntılı bir durumda ispat edebilmek. Bosch car service yazdığına bakma, sanayideki ustadan farksız çalışma prensibi olarak. Tek avantajı mevcut araçlarımızda da zaten birçok sarf malzeme bosch olduğu için parçaların orjinalliği konusunda kafan rahat oluyor. Ben bosch a giderken ver elini kaça yaparsın pazarlık ediyorduk elemanlarla, faturayıda atıyorum "Bosch car servis Cevat Usta" diye kesiyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2014 Valla burada sanayide Ford Otosan parcacisi varmis. Gittim tamami orjinal 270 tl fiyat verdi. Parcalari disaridan alip bosch ta bakimi yaptiracagim. Olan bizim Samsun seyahatine oldu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap