Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Arkadaşlar bir şeyi atlıyorsunuz, aslında bu ayna işi bilinçli uzun araştırmalar sonucu yapılabildi, zira bayanlar araca bindiğinde baktığı ilk şey ayna vee makyaj tazelemektir, bu sebeble araç belli bir süre beklediğinde ayna bayan sürücünün istediği konuma geliyor.... 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Bayan sürücü makyaj destek sistemi BSMDS Bende de var. Hepsinde var.Sorun değil, bunlar böyle 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fuat Yetişkin Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Çok şükür 18000 oldu beraberiz bu şikayetlerin hiç biri bende yok umarım en kısa zamanda siz de kurtulursunuz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2014 Ön koltuk kafalıklarının metallerinin rengi atmamış mı konu sahibinin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2014 Ön koltuk kafalıklarının metallerinin rengi atmamış mı konu sahibinin Hişş uyandırma görmemiştir onları 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2014 Arkadaşlar bir şeyi atlıyorsunuz, aslında bu ayna işi bilinçli uzun araştırmalar sonucu yapılabildi, zira bayanlar araca bindiğinde baktığı ilk şey ayna vee makyaj tazelemektir, bu sebeble araç belli bir süre beklediğinde ayna bayan sürücünün istediği konuma geliyor.... Bu arada farkettiğim bir durum şu dikiz aynasıyla ilgili.Araba yattığında ayna aşağı iniyor evet fakat araba çalışmaya başladığı andan itibaren müziğinde etkisiyle yavaş yavaş yerine geliyor.Binince aynayı yukarı kaldırıyorum.Seyahat ederken geri indiriyorum. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2014 Bu arada farkettiğim bir durum şu dikiz aynasıyla ilgili.Araba yattığında ayna aşağı iniyor evet fakat araba çalışmaya başladığı andan itibaren müziğinde etkisiyle yavaş yavaş yerine geliyor.Binince aynayı yukarı kaldırıyorum.Seyahat ederken geri indiriyorum. Gerçek mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2014 Gerçek mi? Aynen. Bunun serviste farkında çözememişler. Tek çare ayna değişimi oluyor. Ama yeni aynada belli bir süre sonra sapıtıyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat U. Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2014 "sol arka tekerden hafif bir sallantıda bile(araç hareket halinde değilken dahi) şiddetli cızırtı sesi." Son 2 aydır bu sorun bende de var arka iki tekerde. İlk olarak araca binerken sürücü koltuğuna oturduğumda fark ettim. Sonra nereden geliyor diye incelerken aracı salladığımda arka iki tekerde olduğunu tespit ettim. Geçen hafta bu şikayetle servise götürdüm. İncelediler ve bahsettiğim sorunun sadece el freni çekiliyken olduğunu söylediler. Sonrasında ben de denedim, gerçekten öyle. 2 yıldır aracı kullandığımı, böyle bir sesin daha önce olmadığını belirttim. Onlarsa, daha önce de mutlaka olduğunu, fark etmemiş olabileceğimi söylediler. Metal aksamların birbirine sürtünmesi sonucunda sesin oluştuğunu, çok normal olduğunu söylediler vs. vs... Yağlama falan yaptılar o kadar. Ses aynen devam ediyor. Ancak ben ikna olmadım. Çünkü 2 yıldır bindiğim aracı bir zahmet tanıyayım. Öyle bir ses çıkmıyordu arkadaş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Aslında elfreni kaynaklı bu sesler alışa gelmiştir, başlıca kaynağı tam çekilmemiş olması ve yol eğimi olarak sıralanabilir... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ziya Kokarağaç Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Hişş uyandırma görmemiştir onları bugün kontrol edeceğim ama sanmıyorum. ☺ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 bugün kontrol edeceğim ama sanmıyorum. ☺ Çok dikkat çeken bişey değil zamanla parlaklığını kaybediyor. Mesela benimkiler 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Çok dikkat çeken bişey değil zamanla parlaklığını kaybediyor. Mesela benimkiler Cila temizlemiyormu abim bunu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Cila temizlemiyormu abim bunu Valla serviste bişey sürüp parlatıyolarmış galiba ben denemedim ☺ 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Enteresan, hiçbir arabamda olmadı, neden acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap