Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Sanırım kireç lekesi değil hava boşluğu mu kimyasal birsey mi anlayamadım sanki camın içinde ki bişi gibi şimdi karanlık olmasa resim atardım O zaman üretim hatalı bir cam olabilir. Benim cam şuan ayna gibi. Tabi film olmadığını düşünerek sana üretim hatası olduğunu söylüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Sanırım kireç lekesi değil hava boşluğu mu kimyasal birsey mi anlayamadım sanki camın içinde ki bişi gibi şimdi karanlık olmasa resim atardım Mete hemen servise uğra ve tutanakla değişim iste.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
arif tüysüz Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Ön koltuk kafalıklarının metallerinin rengi atmamış mı konu sahibinin Garanti kapsamında kafalıkları değiştirdim iki üç ay sonra neredeyse ham demir haline geldi. Üzüldüğüm şey 20 binlik 2005 model Hyundai araçların aynı malzemeleri yıllarca parıl parıl duruyor biz 58.750 TL verdik 2011 de aynı sene gitti Arabayı bırak eve bir dolap yaptırdım 3 sene önce , 5-10 TL'ye aldığım kulplar ve ayaklar bile parıl parıl duruyor hala. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2014 Garanti kapsamında kafalıkları değiştirdim iki üç ay sonra neredeyse ham demir haline geldi. Üzüldüğüm şey 20 binlik 2005 model Hyundai araçların aynı malzemeleri yıllarca parıl parıl duruyor biz 58.750 TL verdik 2011 de aynı sene gitti Arabayı bırak eve bir dolap yaptırdım 3 sene önce , 5-10 TL'ye aldığım kulplar ve ayaklar bile parıl parıl duruyor hala. 20 binlik hyundai geçtik, 5 binlik hacı muratlarınki bile pırıl pırıl. Benimkini de parlattılar ama ertesi gün karardı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Mehmet USLU Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2015 Benim aracımda yukarıda sayılanların hiçbiri olmadı diyordum ki bugün sağ ön kapının alt tarafındaki fitilin sallandığını fark ettim. Daha önce şoför tarafındakilerde de açılma olmuştu ama ittirince yapışmışlardı. Ama sağ kapıdakiler yapışmadı, su gören yer olması nedeniyle sanırım yapışkanı özelliğini yitirmiş. Muhtemelen geçmeli falan da değiller. Servis ne kadar ilgilenir tüm fitilleri kontrol eder mi bilmiyorum. Zarar vermeyen bi yapıştırıcı veya başka bir çözümü olan var mı bu fitilleri tekrar tutturma konusunda. Servis çok ilgilenmezse kendim de uğraşırım belki. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap