Halil İ. Oluşturma zamanı: Ağustos 20, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 20, 2014 Böyle birşey hiç gördünüzmü duydunuzmu bilmiyorum ama, geçen gün sabah arabaya binerken bir de ne göreyim karıncalar ön camın sağ üst köşesinden su oluğu boşluğundan uzun ince bir yol yapıp tavan sağ yan çıta üzerinden devam edip sağ arka stop lambasının içine doluşun. Ne yapmaya girdiniz amacınız ne bilmiyorum!! :-D Fotoları ekledim , Ben anlayamadım valla bakalım siz çözebilecekmisiniz.... :-D 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Saldıran Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Arabanın üstüne şireli tatlı bişeyler mi döküldü acaba Geçmiş olsun inşallah aracın içine doluşmazlar. Tez zamanda yıkatmak gerek 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Halil İ. Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Yok öyle birşey dökülmedi hiç. Denize gidiyordum farkettim. Denize vardığımda baktım bi tane bile kalmamış tertemiz!di... :-D Yakında hamam böceği fare falan dadanmaz inşallah! [emoji12] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Karıncalar bu şekilde yol oluşturmuşsa orada kesin birşey vardır ve siz görene kadar temizlemiş olabilirler. Örneğin benim aracın tam o noktalarında bir örümcek ölüsü var aylardır, keşke karıncalar gelip bir temizlik yapsa diye bekliyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Halil İ. Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Adresi verin yönlendirim ben bizimkileri. Benim de aklıma o geldi zaten, hani sinek ölüleri falan vardı da onu temizledi heralde elemanlar.. :-) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Otomatik Mesaj Bu konu, "Ford Garajı → Focus III → Mk3- Sorular ve Sorunlar" kategorisinden "Ortak Alan - Sosyal → Konu Dışı Paylaşımlar " kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Benim araca kedi falan çıkıyor da karınca hiç gelmedi daha 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Benim araca kedi falan çıkıyor da karınca hiç gelmedi daha Tabiii aracın içi yiyecek dolu kokusuna geliyor:):):): Şaka bir tarafa hakikaten kediler çıkıyor aracın üstüne.... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Tabiii aracın içi yiyecek dolu kokusuna geliyor:):):): Şaka bir tarafa hakikaten kediler çıkıyor aracın üstüne.... Sadece çıksalar yine iyi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Tabiii aracın içi yiyecek dolu kokusuna geliyor:):):): Şaka bir tarafa hakikaten kediler çıkıyor aracın üstüne.... Abi hata sizde. Ben tüm kedileri eğittim benim arabanın üstüne çıkmıyolar. Hatta güvercinler bile pislemiyo çünkü lastik don bağladım hepsine 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Konunun beklenen iğrenç esprisini ben yapayım: Şeker kırmızı da değil ki niye karıncalar istila etti Bana çok ilginç geldi, tamamen kapalı sistem değil mi bunlar karınca nasıl girmiş? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Benimde sol stop lambasına 2 tane sinek girmiş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Bana çok ilginç geldi, tamamen kapalı sistem değil mi bunlar karınca nasıl girmiş? Değil tabiki, havalandırması var. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Değil tabiki, havalandırması var. Neresinde ne tarafında la, karınca neyim sığar mıymış 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Neresinde ne tarafında la, karınca neyim sığar mıymış arkasında, yada altında olabilir tül gibi birşeylede kapalı olabilir dirsek koyarak su girmeyecek şekilde açık bırakılmışta olabilir. sığar tabii. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap