Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
arkadaşlar honda civic aracım var satıp focus 3 almak istiyorum.alacagım model benzinli 125ps titanium.yalıtımın 2ye göre iyi olması ve donanımları benı kendine çekti benzinli alıp lpg uygulatacagım.dizele 10 bin fark vermeye degmez diye düşünüyorum.fabrika verilerinde performans dizelle aynı gibi yokuşlarda farkı hissedilecektır o gercek kullananlardan yorum istiyecegım performans nasıl lpg uygulanıyormu motor sesi çokmu bilgi verirsenız sevınırım
Soru
Sefer Yartaşı
arkadaşlar honda civic aracım var satıp focus 3 almak istiyorum.alacagım model benzinli 125ps titanium.yalıtımın 2ye göre iyi olması ve donanımları benı kendine çekti benzinli alıp lpg uygulatacagım.dizele 10 bin fark vermeye degmez diye düşünüyorum.fabrika verilerinde performans dizelle aynı gibi yokuşlarda farkı hissedilecektır o gercek kullananlardan yorum istiyecegım performans nasıl lpg uygulanıyormu motor sesi çokmu bilgi verirsenız sevınırım
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
14
10
8
8
Popular Days
Eyl 26
23
Eyl 24
21
Eyl 22
13
Eyl 28
2
Top Posters For This Question
Sefer Yartaşı 14 posts
Bora A. 10 posts
M. Fenkli 8 posts
Yusuf Çavuş 8 posts
Popular Days
Eyl 26 2011
23 posts
Eyl 24 2011
21 posts
Eyl 22 2011
13 posts
Eyl 28 2011
2 posts
Popular Posts
Bora A.
TDCI sessiz hem de çok..Dışardan da sessiz..Hem sesli olsa nolcak,arabayı kafamı dışarı çıkartarak mı sürcem sanki eheheheheeüüeee....
Yusuf Çavuş
Avensis sıfırmı düşünüyorsunuz, ikinci elmi. Aralarında segment farkı var elbet ama full bi focus hem teknoloji hemde donanım olarak daha cazip duruyor bence. Ayrıca 1.6 avensis performans olarak Focu
Tevfik
senin hiç önüne gece bir lancia delta düştümü dostum fren yapsın diye beklersin hep...
Bu soruda 59 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap