Tayyar Arslan Oluşturma zamanı: Ağustos 20, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 20, 2014 Aslında birkaç ay önce yaptırmıştım kol dayamayı ama fotoları ancak yükleyebildim.İlk önce armster kol dayamaları araştırdım bunları yaptıran arkadaşlarla görüştüm ve bizzat kendim de kullandım ancak sağlamlık açısından ve ses yapmasından ötürü armster olayından vazgeçtim. Daha sonra oto döşemeciye resimlerde görülen kolçağı yaptırdım sağlamlık açısından çok iyi koltuğun kendi metal kısmına kaynaklıyor ve ne kadar yüklenirseniz yüklenin hiç bir esneme yapmıyor.Orta konsolda delme vs. de olmuyor ve kolçağı istediğiniz zaman çıkarabiliyorsunuz(Çıkardığınız zaman hiçbir delik vs. görünmüyor). Aynı zamanda 90 derece katlanabiliyor.Şu anlık tek sıkıntısı kaplama için uygun renkte kumaş bulamadım geçici olarak krem renginde deri benzeri bir kumaşla kaplattım.Ama uygun renkli kumaş arayışın devam ediyor. Bu konu forumda çok konuşulmuştu ilgilenen arkadaşlara fikir olmasınını diliyorum. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Güzel görünüyor da koltuğun hangi demirine monte ediliyor ben anlamadım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tayyar Arslan Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Koltuğun kendi iskeletine kaynaklanıyor.Koltuğun kumaşını söküyorsunuz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Koltuk döşemesinde delik yokmu şimdi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Kuş gözü diye tabir edilen metal çerçeveli deliklerden açılınca görsel olarak pek sıkıntı olmaz sanırsam. Ancak o kolçağın koltukla temas ettiği yer zamanla tahriş olup kötü bir görüntü oluşabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tayyar Arslan Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Koltuk döşemesinde delik yokmu şimdi? Kolçağı çıkardığınız zaman aşağıdakine benzer plastik vidalı bir tapayla delik kısmı kapatıyorsunuz bu şekilde döşemede yırtık vs. oluşmuyor. Kuş gözü diye tabir edilen metal çerçeveli deliklerden açılınca görsel olarak pek sıkıntı olmaz sanırsam. Ancak o kolçağın koltukla temas ettiği yer zamanla tahriş olup kötü bir görüntü oluşabilir. Kolçağın koltukla temas ettiği yer çok az bir şekilde birbirine değiyor.Onun bir problem olacağını düşünmüyorum sürekli bir sürtünme yok çünkü.Diğer türlü günde kaç defa o koltuklara oturup kalkıyoruz bir sıkıntı olacak olsa şimdiye kadar olurdu:) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Başlıkta delme işlemi olmadan demişsiniz de Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tayyar Arslan Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Başlıkta delme işlemi olmadan demişsiniz de Forumda daha önce bu konu ile ilgili konuşulduğunda orta konsolun plastik kısmının birkaç yerden delinerek kolçağın monte edilmesi şeklinde muhabbet olmuştu o yüzden delme olmadan şeklinde başlık attım .Neticede gözle görülür bir yerde delik yok sadece koltuk kumaşına 1-1.5 cm çapında bir kesik atılıyor onuda döşemeci hallediyor zaten siz hiçbir delik vs. görmüyorsunuz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Forumda daha önce bu konu ile ilgili konuşulduğunda orta konsolun plastik kısmının birkaç yerden delinerek kolçağın monte edilmesi şeklinde muhabbet olmuştu o yüzden delme olmadan şeklinde başlık attım .Neticede gözle görülür bir yerde delik yok sadece koltuk kumaşına 1-1.5 cm çapında bir kesik atılıyor onuda döşemeci hallediyor zaten siz hiçbir delik vs. görmüyorsunuz Döşemeyi deldirmek daha kötü bence neyse güle güle kullanın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tayyar Arslan Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Aynen teşekkür ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Durna Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Yekta abi de yaptırmıştı ama onunki bundan daha inceydi ve yolcu koltuğundada vardı. Geniş ve tek taraflı daha orjinal olmuş bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap