Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Ağustos 23, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 23, 2014 Apple, iPhone 5 pil değişim programını duyurdu! Bazı iPhone 5’lerin pilinde bir hata tespit edildiği ve bu cihazların pil ömrünün beklentilerin altında olduğu ve şarj süresininde normalden fazla olduğu belirtiliyor. 29 Ağustos'dan sonra değişim programı başlayacak. Annemin telefonu bu programa uygunmuş; cihaz abd'den alınma, İstanbul'a gittiğimde apple store'dan bilgi alıp yurt dışı cihazları hakkında işlem yapılıp yapılmayacağını öğreneceğim. Seri numaranız ile telefonunuzu kontrol etmek için ilgili link: (Ayarlar -> Genel -> Hakkında -> Seri No.) https://ssl.apple.com/tr/support/iphone5-battery/ Bilgilerinize. 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2014 Teşekkürler, benim telefon da poroblem yokmuş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kubilay Yıldırımbayazıt Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2014 Teşekkürler, benim telefon da poroblem yokmuş cebime baktım bende i phone da yok ki problem olsun bilgilendirme için teşekkür ederiz.. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2014 Ben de de sorun yok ... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap