Doğan Kurban Oluşturma zamanı: Ağustos 23, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 23, 2014 Az evvel aksesuarcıma gittim dedim getir bakım şu rüzgarlığı. Üstüne koydum denedim kesinlikle yakışmıyor. Kromlu olandandı ve fikrimden vazgeçtim. Şimdi kesşn biz demiştik diyecekler. Ama bazen denemeden olmuyo bea. Sonra dedim far ampulü ver beyazından. Elinde arıza lambası yakmayandan yokmuş getirecek bana filipis marka uzun kısalar için 60 tl. Dedim parklar sarı yanıyo beyaz ver 10 tl ye onu taktık ama gündüz pek etkili değil akşam ışığında foto çekip atarım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2014 Az evvel aksesuarcıma gittim dedim getir bakım şu rüzgarlığı. Üstüne koydum denedim kesinlikle yakışmıyor. Kromlu olandandı ve fikrimden vazgeçtim. Şimdi kesşn biz demiştik diyecekler. Ama bazen denemeden olmuyo bea. Sonra dedim far ampulü ver beyazından. Elinde arıza lambası yakmayandan yokmuş getirecek bana filipis marka uzun kısalar için 60 tl. Dedim parklar sarı yanıyo beyaz ver 10 tl ye onu taktık ama gündüz pek etkili değil akşam ışığında foto çekip atarım. Farları ve park ampüllerini bekliyorum abi,marka-model olarakta belirtirsen geldiğinde ve kullanıp yorumunu eklersen sevinirim. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2014 Farları ve park ampüllerini bekliyorum abi,marka-model olarakta belirtirsen geldiğinde ve kullanıp yorumunu eklersen sevinirim. Aslında az evvel takıldı ama ışık pek görünmüyo şuan. Akşam çekince atıyım 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2014 Sonucu bekleyen tek ben değilmişim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2014 Sonucu bekleyen tek ben değilmişim Vee işte sonuç. Assonra Ben memnun kaldım gayet güzel olmuş 9 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2014 Vee işte sonuç. Assonra Ben memnun kaldım gayet güzel olmuş Çok şık olmuş abi güle güle kullan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2014 Çok şık olmuş abi güle güle kullan. Sağolasın abim toplam 55 tl tuttu. Tam karanlık bir ortamda ışığını test edemedim. Denk gelince atarım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2014 Sağolasın abim toplam 55 tl tuttu. Tam karanlık bir ortamda ışığını test edemedim. Denk gelince atarım. 55TL hiç bir şey değil bu kadar şey katan bir aksesuar için. Fotoğraftan çok senin yorumunu bekliyorum abi,aydınlatma performansı nasıl eskisine göre, yorumlarsan sevinirim. Çünkü bu tip ampuller için hem kısa ömürlü hemde aydınlatmada özellikle yağmurda zayıf denmekte. Birde hangi marka-model ampuller ona göre temin etmeye çalışalım. Bu arada başlığın amacından saptık mı biraz,kürekle kovalayacaklar bizi yöneticiler 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2014 Sağolasın abim toplam 55 tl tuttu. Tam karanlık bir ortamda ışığını test edemedim. Denk gelince atarım. Doğanım hayırlı olsun keyifle kullan 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2014 Doğan abi marka model alayım hemen. Birde focus 2.5 için oluyor mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2014 Doğan abi marka model alayım hemen. Birde focus 2.5 için oluyor mu? Arabada markasına sabah bakıyım abicim. Parklar zaten aynı heryerde var. H7 ampüller fardakide markasına bakarım sabah Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2014 Sana zahmet abim. Bana bir bildirirsen, bende hemen yaptıracağım. Bu arada Semih; evet yağmurda ve sisde kötü diyorlar ama biz çölde yaşadığımız için sorun yok )) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2014 Sana zahmet abim. Bana bir bildirirsen, bende hemen yaptıracağım. Bu arada Semih; evet yağmurda ve sisde kötü diyorlar ama biz çölde yaşadığımız için sorun yok )) İşte bunları taktım bakalım nasıl olacak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2014 Eğer üzerinde yazdığı gibi 100Wsa farları karartır. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
osman ünal Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2014 Bence bunları hemen sök, yüksek ısıdan dolayı far soketi eriyebilir, reflektörün bozulur. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap