Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Haydaaaaa hemen ne açıyorsun kutuyu yaw...:):)):)) İyi tamam açmamış farzet içindekini biliyorsun kararını vir 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Boşver, biraz sohbet edip kahve içelim bir ara..:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Boşver, biraz sohbet edip kahve içelim bir ara..:) Olur abi. Ha biraz daha kullan benim arabayı etkisi fazlalaşsın menzil 800 de kaldı. Şöyle 1200 felana çıkaralım abiAbi arabaya yakında yapılacak yeniliklerim var siparişi verdim yakında öğrenirsiniz 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Bu beyaz ışık merakının altında yatan ruh halini çözemedim bir türlü... İyi aydınlatmayı anladım da ille beyaz olması neden gerekli? Ya da 4000K nenize yetmiyor da 6000K peşindesiniz? 4300 yada cbi 5000 k üstü çöp Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Bendeki bixenonlar 4300k diye biliyorum. Mavimsi beyaz degil ama beyaz yani 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 (düzenlendi) Bendeki bixenonlar 4300k diye biliyorum. Mavimsi beyaz degil ama beyaz yani Bende ki bixenon lar da (ikisini toplasan bizenon etmez) 0001K, önünü bile aydınlatmıyor Eylül 2, 2014 Serdar Eryürekli tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Bende ki bixenon lar da (ikisini toplasan bizenon etmez) 0001K, önünü bile aydınlatmıyor olmadımı yine? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 (düzenlendi) olmadımı yine? Vallahi elektrikçiye gittim, herşey normal görünüyor dedi, far ayarı da oldu (yukarıda yazdım nasıl olduğunu ) fakat az önce yükseklik ayarını en üste alıp denedim, sanki aydınlatmıyor gibi. Bilmiyorum belki de alışamadım. Edit: Aydınlatmıyor demeyeyim de, çok yere vuruyor gibime geldi Eylül 2, 2014 Serdar Eryürekli tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Vallahi elektrikçiye gittim, herşey normal görünüyor dedi, far ayarı da oldu (yukarıda yazdım nasıl olduğunu ) fakat az önce yükseklik ayarını en üste alıp denedim, sanki aydınlatmıyor gibi. Bilmiyorum belki de alışamadım. duvar fotosu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 duvar fotosu? Aklıma geldi az önce çekim dedim ama, duvara yaklaşınca tam karşıyı gösteriyor, asıl problem düzlükte. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Bence de duvar eğri,,,:) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Yav filipis çakma olmasın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Yav filipis çakma olmasın Bence de öyle gibi. Adamın günahını almayayım dedim ama... Bugün elektrikçi de öyle diyor, abi bunlar çok güzel aydınlatır dedi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Bence de öyle gibi. Adamın günahını almayayım dedim ama... Bugün elektrikçi de öyle diyor, abi bunlar çok güzel aydınlatır dedi. Sen ampülü sökünce arkasını önünü felan güzelce bir resimle abicim.Kıyaslama yapalım.Bide geldiğinde paketi açıkmıydı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Sen ampülü sökünce arkasını önünü felan güzelce bir resimle abicim.Kıyaslama yapalım.Bide geldiğinde paketi açıkmıydı. Yok abi paket kapalıydı, açarken bir tırnağını kırdım hatta. Ampülleri yerinden çıkarmak en çok zamanımı alan şeydi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap