Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2014 Abi bu sinyal için http://www.otocity.com/Philips-X-treme-Vision-LED-AMBER-Intense_UD5451 Aynısının red olani var stoplar için Philips Xtreme Vision Amber Intense(2) - Ford Foc…: http://youtu.be/sUF1nzGcckQ Ucuz olsa stop ampulunude bundan takicaktim Şimdi sormaya korkuyorum. 1 tanesimi 135 tl yav. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2014 Şimdi sormaya korkuyorum. 1 tanesimi 135 tl yav. Çifti 135 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2014 Abi bu sinyal için http://www.otocity.com/Philips-X-treme-Vision-LED-AMBER-Intense_UD5451 Aynısının red olani var stoplar için Ucuz olsa stop ampulunude bundan takicaktim Şimdi sormaya korkuyorum. 1 tanesimi 135 tl yav. Bence led sayısı olduğundan led etkisi yaratmaz. Yani ışık olarak fazla olsada güzel görünme açısından pek etkilemez. Sinyallerde keskin yanıp sönmesi güzel tabi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2014 Bence led sayısı olduğundan led etkisi yaratmaz. Yani ışık olarak fazla olsada güzel görünme açısından pek etkilemez. Sinyallerde keskin yanıp sönmesi güzel tabi. Aslında esas amaçta gündüz bile görünebilir yapılabilmesi. Gece tabi ışık çok gelebilir onada far yanınca kısılabilmesi için devre felan yapılabilir sankim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2014 Aslında esas amaçta gündüz bile görünebilir yapılabilmesi. Gece tabi ışık çok gelebilir onada far yanınca kısılabilmesi için devre felan yapılabilir sankim. abi benim bildiğim kadarıyla leddeki sorun, reflektörü tam olarak kullanamaması, halojendeki gibi tek noktadan çıkmıyor çünkü. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2014 (düzenlendi) Biraz evvel hazır yağmurda yağıyorken dedim yeni far ampüllerini deneyem. Osram cool blue intense bana göre hakkını verdi. Buyrun yorum sizin. https://vimeo.com/105439597 Hoşuma gitti paylaşım dedim Eylül 6, 2014 Doğan Kurban tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 C.tesi takmıştım bende kısalara osram Cool blue 4200k h7. Resimleri yeni çektim, beyazlığı ve performansı gayet iyi dün yagıştada test ettim gayet yeterli. Sisleri de renk farkı belli olsun diye açtım. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 C.tesi takmıştım bende kısalara osram Cool blue 4200k h7. Resimleri yeni çektim, beyazlığı ve performansı gayet iyi dün yagıştada test ettim gayet yeterli. Sisleri de renk farkı belli olsun diye açtım. Memnun kalmana sevindim. Uzun lara takmayı düşünüyorsundur şimdi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 Al bak uzaktan anca böyle çekebildm 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 Ozanım tirnagin nerede olduğunu bilsem belki bi denerim elinizde video varsa link atarsan sevinirim Ben o ampulü değiştirince fotoğraflayıp foruma koydum hatırlıyorum ama bulamadım benim arabam konusunda da yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 Memnun kalmana sevindim. Uzun lara takmayı düşünüyorsundur şimdi Uzunlara kararsızım henüz araç satılmaz sa kısa sürede takarım. Ama diğer araç astra j ye de takmayı düşünüyorum asıl. Onun gündüz far ampülünü turuncu mu yapsam beyaz led mi karar veremedim arac beyaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 Hakkaten abi taze baba naptı farları acaba. Kesin ampülü yanlış taktı. Ondan sesi çıkmıyo 90 TL vermemiş olsam param parça edeceğim ama kıyamıyotum. Bende problem yok ampüllerde var. Bir ara biraz daha yukarı kaldıracaö farları, olmazsa sökeceğim mecburen... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 90 TL vermemiş olsam param parça edeceğim ama kıyamıyotum. Bende problem yok ampüllerde var. Bir ara biraz daha yukarı kaldıracaö farları, olmazsa sökeceğim mecburen... Al abicim osram sende rahat et. Far ayarı çalışmıyormu hala. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 Al abicim osram sende rahat et. Far ayarı çalışmıyormu hala. Ayar çalışıyor şimdi ama en üstte olduğunda bile yeri gösteriyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 Ayar çalışıyor şimdi ama en üstte olduğunda bile yeri gösteriyor. 3 tur yeter benimde ayarlar çok alttaydı valla kaldırdım biraz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap