Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 Ayar çalışıyor şimdi ama en üstte olduğunda bile yeri gösteriyor. en üst derken sıfırda demi? Len merak etme bagajından yukarı göstermiyor benimki. Özellikle aşağıda tutuyorum ben. abi 3 tur kaldırmak demek bayağı kaldırmak demek, fabrika ayarı düzgün olduğu var sayılırsa rahatsız eder. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 en üst derken sıfırda demi? abi 3 tur kaldırmak demek bayağı kaldırmak demek, fabrika ayarı düzgün olduğu var sayılırsa rahatsız eder. E 3 turdan sonra 0 da durmuyorki. Eskiden öndekinin tamponu yerine şimdi bagajını aydınlatıyor. Belki benim arabanın en üst ayarı bile düşüktü. Dururken 20 mt öteyi aydınlatıyordu. Sonuçta güvenli sürüş için aydınlıkta şart. Değilmi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 E 3 turdan sonra 0 da durmuyorki. Eskiden öndekinin tamponu yerine şimdi bagajını aydınlatıyor. Belki benim arabanın en üst ayarı bile düşüktü. Dururken 20 mt öteyi aydınlatıyordu. Sonuçta güvenli sürüş için aydınlıkta şart. Değilmi Güvenli sürüş icin aydınlık şart ama öyle tamponla bagajla degil, bilgisayarli en olmadı makinali ayarla. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 O değilde bu konu nerelere geldi ya max 6-7 sayfa beklerdim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2014 Neden iade etmedin abi? Taktık, oldu olmadı ayarıydı diyene kadar zaten 1 hafta falan geçmişti, alırlar mı almazlar mı bilemedim. Onun için uğraşmadım. Biraz farları yukarı kaldırırsak (tabi insanların gözünü almayacak kadar) olur sanırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 Benim ampüllerde oldu sonunda. Artık göstermesi gerektiği yeri gösteriyor ve çok güzel gösteriyor Ama nasıl olduğunu anlatmam 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 Benim ampüllerde oldu sonunda. Artık göstermesi gerektiği yeri gösteriyor ve çok güzel gösteriyor Ama nasıl olduğunu anlatmam Çatlarsak ne olacak 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 Çatlarsak ne olacak Çatlayın söylemmeeemmmm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 Benim ampüllerde oldu sonunda. Artık göstermesi gerektiği yeri gösteriyor ve çok güzel gösteriyor Ama nasıl olduğunu anlatmam Motor vurunca düzeldi? 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 Motor vurunca düzeldi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 Len yok yanlış takmış taze baba Serdar Yaman a duyrulur. Bak beyaz led kapı açıkken güçlü kapanınca kırmızı oluyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 Len yok yanlış takmış taze baba Serdar Yaman a duyrulur. Bak beyaz led kapı açıkken güçlü kapanınca kırmızı oluyor. Aracım titanum x adamım her renk yanıyor zaten çok gıcığım ya :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 Aracım titanum x adamım her renk yanıyor zaten çok gıcığım ya :) Olmayanlar ne yapsın kafiyeyide uyduruyum havan batsın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 Olmayanlar ne yapsın kafiyeyide uyduruyum havan batsın Sın sın sın sın deneme 1-2 ses kontrol puhaaaaa 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 Sen değil miydin benden kıskanıp bagaja led takan bakım. Koskoca x pakete koyamamışlarmı 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap