Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2014 Galiba tünele giriyorum, ses gelmiyor Alo alooo...[emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2] Abi biliyonmu çevrem geniş.Adresini bulur tüm lastiklerini indirrim.Sonrada arabanın başında elimde pompayla bekler şişirmek için şantaj yaparım.Ya ampüller takılır yada lastikler yeri öper. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2014 Hatta uzunu yakınca ufacık ışık verse bile yeter.Uzun ampülleri çıkarsam arıza ikazı verir değilmi göstergede. sanmam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2014 sanmam Arıza vermiyormu yani uzun ampülleri çıkarsam. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2014 Arıza vermiyormu yani uzun ampülleri çıkarsam. Bilmiyorum ama sanmıyorum. Veriyorsa o ledi takınacada verir zaten 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Selim Semiz Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2014 Philips extreme vision alin. Xenon falan ugrasmayin. Mercek derdi ariza lambasi falan cekilir dert degil. 5000k osramlar yagmurlu havada cok kotu. Maviye kacan ampuller cok tehlikeli zaten kutunun uzerinde de gorsel amacli oldugu ve trafikte kullanilmamasi gerektigi yaziyor. Philips extreme vision %100 artış vaadediyor. Megane da kullanıp cok memnun kalmıstım. Simdi focusa da alacagım. Gece ve yagmurda da etkili Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Philips extreme vision alin. Xenon falan ugrasmayin. Mercek derdi ariza lambasi falan cekilir dert degil. 5000k osramlar yagmurlu havada cok kotu. Maviye kacan ampuller cok tehlikeli zaten kutunun uzerinde de gorsel amacli oldugu ve trafikte kullanilmamasi gerektigi yaziyor. Philips extreme vision %100 artış vaadediyor. Megane da kullanıp cok memnun kalmıstım. Simdi focusa da alacagım. Gece ve yagmurda da etkili Osram cool blue intense ide öneririm. 4300k ile günışığı renginde aydınlatması var. Benim bixenonlarda da osram ın 4300k lik xenon ampülleri var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Ertekin Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Birisi Serdar ı fena keklemiş bence.Serdar hatta lastik değiştirirken arabanın altına şişmiş balon koycan daha iyi tutuyo. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2015 Geri görüş kamerasının gece karanlığında yeterli gelmemesi sebebiyle geri vites ampüllerini değiştirmek için t10 led ampül alıp değiştirdim. Güzel oldu sankim 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2015 Geri görüş kamerasının gece karanlığında yeterli gelmemesi sebebiyle geri vites ampüllerini değiştirmek için t10 led ampül alıp değiştirdim. Güzel oldu sankim Bide taktigin ledin resmini koyarsanız belkim yardımcı olursunuz başka isteyenlere Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2015 T10 5w5 efem. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2015 (düzenlendi) T10 5w5 efem. geri vites lambaları nasıl t10 5w yaw? Haziran 18, 2015 Ozan Kar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2015 geri vites lambaları nasıl t10 5w yaw? Valla öyleymiş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2015 Valla öyleymiş 16W yazıyo kullanma klavuzunda. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2015 16W yazıyo kullanma klavuzunda. İşte ürünün ilan sayfası Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2015 İşte ürünün ilan sayfası ben senin taktığını demiyorum çıkanı diyorum, 16Wmış. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap