Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Yoksa benimkide mi yapmıyor Yarım saate işten çıkarım, o zaman dikkat ederim ama yapıyor diye biliyorum. benim hatırladığım, voltaj düşmesinden kaynaklı biraz kısılıyordu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Yaparsın len 2 dene vida tutuyo altı üstü.Sen farı yerinden çıkarırken sadece dikkatli ve tarife göre çıkar.Lambayı sökmesi felan çok basit. Park ampullerini değiştirmek kolay mı peki abi? Yarın gelecek benim ampullerde bir ön hazırlık yapayım şimdiden,olmadı sanayi yolu gözükecek.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Park ampullerini değiştirmek kolay mı peki abi? Yarın gelecek benim ampullerde bir ön hazırlık yapayım şimdiden,olmadı sanayi yolu gözükecek.. Evet çok kolay.yakup un videosu vardı sanırım. Park ampullerini değiştirmek kolay mı peki abi? Yarın gelecek benim ampullerde bir ön hazırlık yapayım şimdiden,olmadı sanayi yolu gözükecek.. Lastik kapağı açınca kablosundan dikkatlice çek. Ampülle birlikte çıkar. Sonra değiştirip yerine oturt o kadar. Kapağı kapatmayı unutma sakın 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Evet çok kolay.yakup un videosu vardı sanırım. Lastik kapağı açınca kablosundan dikkatlice çek. Ampülle birlikte çıkar. Sonra değiştirip yerine oturt o kadar. Kapağı kapatmayı unutma sakın Pek bir şeyi yokmuş ya ozaman Çok sağol abicim, yarın bir el atalım bakalım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 40 tl orj ise uygun görünüyor ne dersiniz http://www.sanalpazar.com/Osram-Cool-Blue-Intense-12v-H1-55w-Ampul-2-Adet__isp23839119 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 40 tl orj ise uygun görünüyor ne dersiniz http://www.sanalpazar.com/Osram-Cool-Blue-Intense-12v-H1-55w-Ampul-2-Adet__isp23839119 Bak şimdi 40 tl masrafa giricem. Bu kısalara mı takılcak 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Bak şimdi 40 tl masrafa giricem. Bu kısalara mı takılcak Uzunlara takcees 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Uzunlara takcees İyi bari almam o zaman ne de olsa uzunları kullanmıyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 İyi bari almam o zaman ne de olsa uzunları kullanmıyorum Kısa içinde bakıyım sana yollarım linki. BeyazDa çok yakışıyor bea Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Kısa içinde bakıyım sana yollarım linki. BeyazDa çok yakışıyor bea Zehirleme insanları 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Uzunları ellemeyin yahu. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Uzunları ellemeyin yahu. Sarı kaldı ama garibim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Yanlış işlerdesiniz de, zevkini alın bari ne diyem 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Kısa içinde bakıyım sana yollarım linki. BeyazDa çok yakışıyor bea Valla abi önemli olan dışardan nasıl göründüğü değil benim yolu nasıl gördüğüm Yağmurlu havada körlemesine gideceksem hiç gerek yok 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Valla abi önemli olan dışardan nasıl göründüğü değil benim yolu nasıl gördüğüm Yağmurlu havada körlemesine gideceksem hiç gerek yok Yazın beyaz kışın sarı takarız. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap