Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Valla abi önemli olan dışardan nasıl göründüğü değil benim yolu nasıl gördüğüm Bir an babam yazıyor zannettim 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Bir an babam yazıyor zannettim Aslında dikkat ettim de sarı ışık olduğunda arabanın karşısına geçip bakınca gözümü alıyordu.Beyaz taktım karşısında hiç rahatsız etmedi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Yazın beyaz kışın sarı takarız. Biz de yaz kış yokki al işte bugün yağmurlu hava Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Biz de yaz kış yokki Bizde de kış yok, ben hep beyaz ile gezeyim 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Eveet siparişimizi de verdik.Yarına hayırlısıyla eline geçer.Fotolarını paylaşıyım mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Fotolarını paylaşıyım mı? Eveeeetttt Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Eveeeetttt Hee oldu hem milleti zehirleme de hemde paylaş de .İyi tamam yarın gelince paylaşırım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Hee oldu hem milleti zehirleme de hemde paylaş de .İyi tamam yarın gelince paylaşırım. Ben zehiri aldım bir kere zaten 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Ben zehiri aldım bir kere zaten Sislere de pembe mi taksak 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Ben hep derim 3 beyazdan uzak duracaksın kısa far uzun far sis farı 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Sislere de pembe mi taksak Geçen bir tane sim siyah Fiorino gördüm, yapıştırmış pembe sisleri de.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Ben hep derim 3 beyazdan uzak duracaksın kısa far uzun far sis farı Sis hiç kullanmadığım için ellemem.Gündüz farı beyazken far sarı olunca itici geliyordu bana.Sırf bu sebepten beyaz tercih ettim.Uzunları ben uzun yolda dahi açmam.Sırf farlarını yukarı kaldıran yada bilerek uzunlarla gelenlere karşılık uzunları beyaz yaptım. Gözüne gözüne çakasım var ama yanımda değil ki anca far çakabiliyorum. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Geçen bir tane sim siyah Fiorino gördüm, yapıştırmış pembe sisleri de.... Beyaz fiorino sisler pembe jantlar pembe yayları büyük ihtimal sanayide kestirmiş her kasisde sürtme sesi geliyor. Bu sesi bass sesiyle bastırmak için müzik son ses açık. Önünde kocaman Pink Devil yazısı Bizim buranın tescilli apaçisi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Osram Cool Blue Intense + span Halojen Ampul 2 li Set, ÜCRETSİZ KARGO yukarıdaki cümledeki span halojen ampül ne oluyo onu anlamadım. Beyaz fiorino sisler pembe jantlar pembe yayları büyük ihtimal sanayide kestirmiş her kasisde sürtme sesi geliyor. Bu sesi bass sesiyle bastırmak için müzik son ses açık. Önünde kocaman Pink Devil yazısı Bizim buranın tescilli apaçisi Ramço kısalar için link aşağıda http://www.sanalpazar.com/Osram-Cool-Blue-Intense-12v-5w-Park-Ampul-2adet__isp23839582 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Osram Cool Blue Intense + span Halojen Ampul 2 li Set, ÜCRETSİZ KARGO yukarıdaki cümledeki span halojen ampül ne oluyo onu anlamadım. Ramço kısalar için link aşağıda http://www.sanalpazar.com/Osram-Cool-Blue-Intense-12v-5w-Park-Ampul-2adet__isp23839582 Abi hadi ben almıycam zaten cahilin tekiyim de 5w Park ampülü yazıyor linkte Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap