Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Ampuller geldi, birazdan gideyim de takayım. Tak bakam nasıl olcak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Ben taktım işlem tamam, havanın kararmasını bekliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 ben bi xenon a geçtim geçeli uzunların halojen olması uyuz etmişti beni ve aynı zamanda sislerin amma yoğunluktan dolayı foto atamamıştım hem uzunları hem de sisleri beyazlamıştım bende güzel bir görünüm sağlıyor kaliteli markalar seçilirse aydınatma da da sıkıntı olmuyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 birazdan gideyim de takayım. Kolay gelsin. En zorlandığım şey, aldığım ampulu kutusundan çıkarmaktı herhalde yapıştırdılar dedim bir ara... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Kolay gelsin. En zorlandığım şey, aldığım ampulu kutusundan çıkarmaktı herhalde yapıştırdılar dedim bir ara... Sağol abi,valla benimkiler kutusundan kendileri çıkmıştı foto çekmek için geri soktum bakalım birazdan iniyorum alet edavatı hazırladım. Birazda hava kararsın taktıktan sonra fotoğraflarım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Sağol abi,valla benimkiler kutusundan kendileri çıkmıştı foto çekmek için geri soktum bakalım birazdan iniyorum alet edavatı hazırladım. Birazda hava kararsın taktıktan sonra fotoğraflarım. Merakla bekliyoruz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Merakla bekliyoruz Hala bekliyoruz. Semih hadi len. Ben dikiz aynalarındaki karşılama ışığınada el atam olmadı. Öneriniz varmı arkadaşlar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 (düzenlendi) Hala bekliyoruz. Semih hadi len. Ben dikiz aynalarındaki karşılama ışığınada el atam olmadı. Öneriniz varmı arkadaşlar. Abi taktım biri çalışmadı, arkadaşı aradım başka bir tane getirdi onu takmaya çalışıyorum bu karanlıkta Az sabır zaten elimde kalacak sol far yakında Buda bizden olsun Telefon kamerasıyla karanlıkta bu kadar oluyor, kalitesizlik için kusura bakmayın. Ağustos 30, 2014 Semih G. tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Abi taktım biri çalışmadı, arkadaşı aradım başka bir tane getirdi onu takmaya çalışıyorum bu karanlıkta Az sabır zaten elimde kalacak sol far yakında Buda bizden olsun Telefon kamerasıyla karanlıkta bu kadar oluyor, kalitesizlik için kusura bakmayın. Eline sağlık abim. Parklar baya fazla ışık veriyor. Farların aydınlatması nasıl. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Eline sağlık abim. Parklar baya fazla ışık veriyor. Farların aydınlatması nasıl. Far almadım abi daha karar aşamasındayım. Şimdilik sadece parkları değiştirdim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Far almadım abi daha karar aşamasındayım. Şimdilik sadece parkları değiştirdim Uzundan kesinlikle memnunum sana fikir olsun. Kısalardan emin olmadım. Osram güzel belki osramı alabilirim bakalım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Uzundan kesinlikle memnunum sana fikir olsun. Kısalardan emin olmadım. Osram güzel belki osramı alabilirim bakalım Yakında sonbahar gelecek yağmuru, karı derken sök-tak yapmak istemiyorum abi eğer sıkıntı yaparsa diye. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Yakında sonbahar gelecek yağmuru, karı derken sök-tak yapmak istemiyorum abi eğer sıkıntı yaparsa diye. Kışın araba yatıyor çoğunlukta. Hem uzunların fotosu yağmurda çekildi benim. Değiştirmem sanırsam kışınBak semih farklı bir ortamda farlar. Uzun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Yakında sonbahar gelecek yağmuru, karı derken sök-tak yapmak istemiyorum abi eğer sıkıntı yaparsa diye. Parkları kaça almıştın link atar mısın güzelmiş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Parkları kaça almıştın link atar mısın güzelmiş Arkadaştan bedavaya aldım abi, hepsiburadada var ama 36tl. Eve gidince link atarım istersen Kışın araba yatıyor çoğunlukta. Hem uzunların fotosu yağmurda çekildi benim. Değiştirmem sanırsam kışın Bak semih farklı bir ortamda farlar. Uzun Arabayı tek kullansam belki sorun etmem belki abi ama babamda kullanacağı için laf eder diye ellemedim. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap