Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 (düzenlendi) İşin gerçeği ben pek memnun kalmadım yeni ampullerden. Önümde sadece 2 tane X var, diğeri gibi yaygın değil. Bilerek karanlık bir yola girdim ve pek aydınlattığını söyleyemem. Bir süre bu şekilde kullanacağım bakalım. Çok takılırsam eskileri atmamıştım değiştiririm. Bunlarda eski ve yeni halleri. Ha hafif beyazlık var mı var. Ağustos 30, 2014 Serdar Eryürekli tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Hala bekliyoruz. Semih hadi len. Ben dikiz aynalarındaki karşılama ışığınada el atam olmadı. Öneriniz varmı arkadaşlar. Ayna altları kolay abi. Benim 1 sene oldu değiştireli. O ara kafayı takıp bagaj aydınlatması ve torpidoyuda Led'e çevirmiştim Ayna altlarıda dipsiz park ampulüyle aynıydı galiba yanlış hatırlamıyorsam. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 İşin gerçeği ben pek memnun kalmadım yeni ampullerden. Önümde sadece 2 tane X var, diğeri gibi yaygın değil. Bilerek karanlık bir yola girdim ve pek aydınlattığını söyleyemem. Bir süre bu şekilde kullanacağım bakalım. Çok takılırsam eskileri atmamıştım değiştiririm. Bunlarda eski ve yeni halleri. Ha hafif beyazlık var mı var. Evet sankim fark yok gibi Ayna altları kolay abi. Benim 1 sene oldu değiştireli. O ara kafayı takıp bagaj aydınlatması ve torpidoyuda Led'e çevirmiştim : Ayna altlarıda dipsiz park ampulüyle aynıydı galiba yanlış hatırlamıyorsam. Süper haftasonu lamba alım beyaz takıyım. Ayna kapaklarının sökülmesi için konu vardır nasılsa eve geçince bakımda değiştiriyim. Pedalların kırmızısıda hoşuma gitmiyo. Sanki pavyon gibi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 İşin gerçeği ben pek memnun kalmadım yeni ampullerden. Önümde sadece 2 tane X var, diğeri gibi yaygın değil. Bilerek karanlık bir yola girdim ve pek aydınlattığını söyleyemem. Bir süre bu şekilde kullanacağım bakalım. Çok takılırsam eskileri atmamıştım değiştiririm. Bunlarda eski ve yeni halleri. Ha hafif beyazlık var mı var. Bence bir yanlışlık var. İlk duvar fotoğrafı orjinali diğeri garip gibi. Sadece ampulü değiştirerek boyle olmamali Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 İlk duvar fotoğrafı orjinali diğeri garip gibi Yeni ampullerde sanki tek bir noktada toplandı gibi bir şey oldu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Yeni ampullerde sanki tek bir noktada toplandı gibi bir şey oldu Söktüğün ampüller neydi abim baktınmı. Aynısı yada benzeri olmasın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Söktüğün ampüller neydi abim baktınmı. Aynısı yada benzeri olmasın Baktım abi, aynı marka. Philips. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Baktım abi, aynı marka. Philips. Çok yakın ürün bence. Benim farların orj osram çıktı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Orjinali bu Yalnız bende de ne barnak izi varmış 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2014 İşin gerçeği ben pek memnun kalmadım yeni ampullerden. Önümde sadece 2 tane X var, diğeri gibi yaygın değil. Bilerek karanlık bir yola girdim ve pek aydınlattığını söyleyemem. Bir süre bu şekilde kullanacağım bakalım. Çok takılırsam eskileri atmamıştım değiştiririm. Bunlarda eski ve yeni halleri. Ha hafif beyazlık var mı var. Böyle aydınlatmaz tabii, 2. duvar fotoğrafından belli bir yerde yanlışlık olduğu ama nerede bilmiyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2014 @, Far yükseklik ayarı sizlere ömür. Az önce denedim, çalışmıyor ve sadece arabanın dibini aydınlatıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2014 @, Far yükseklik ayarı sizlere ömür. Az önce denedim, çalışmıyor ve sadece arabanın dibini aydınlatıyor. Haydaa o nasıl oldu. Ampülle alakası yok bu durumun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2014 Haydaa o nasıl oldu. Ampülle alakası yok bu durumun Hah, bende sana yazacaktım şimdi abi, sende de oldu mu böyle bir şey diye. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2014 Hah, bende sana yazacaktım şimdi abi, sende de oldu mu böyle bir şey diye. Bende sıkıntı yok abim. Siz ampülü sıkıştırdınız gibime geliyo yuvasına. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2014 Hah, bende sana yazacaktım şimdi abi, sende de oldu mu böyle bir şey diye. Abi naptin takarken sökerken filan çokmu zorladin? Reflektor ayar vidasından çıkmış olabilir. Duvar resminde ayrıca bir saçmalık var, geceucusunda da sordum ama kayda deger bir şey yok. Ya ampuller sahte, bozuk yada ters yamuk filan taktin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap