Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2014 Serdar acaba farı takarken lambayı sokete takıp sonramı fara taktın. Yoksa ampülü yuvasına oturtup sonra soketimi taktın. Doğrusu ampül yuvaya sonra soket takılacak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2014 lambayı sokete takıp sonramı fara taktın. Yoksa ampülü yuvasına oturtup sonra soketimi taktın. Doğrusu ampül yuvaya sonra soket takılacak İlk önce ampülü far yuvasına oturtup soketi sonra takmaya çalıştım olmadı. Sonra da önce ampülü sokete oturtup sonra far yuvasına oturttum. Abi naptin takarken sökerken filan çokmu zorladin? Vallahi hiç zorlamadım, tık diye oturdu zaten. Yalnız soketin kenarında bir tana kahverengi kablo vardı ucu boşta, o normal mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2014 İlk önce ampülü far yuvasına oturtup soketi sonra takmaya çalıştım olmadı. Sonra da önce ampülü sokete oturtup sonra far yuvasına oturttum. Vallahi hiç zorlamadım, tık diye oturdu zaten. Yalnız soketin kenarında bir tana kahverengi kablo vardı ucu boşta, o normal mi? Abicim yuvaya gayet rahat oturması lazım bence sök tekrardan tak. Tuvaya oturmamış sıkışmış olabilir lamba. Yükseklik ayar mekanizmasını bozaraan daha kötü olur 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2014 bence sök tekrardan tak Öyle yapaciizzz gib görünüyor. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2014 Böyle bir şey olacağını tahmin ettiğim için 10 kere izledim ama ne oldu anlamadım. Şimdi bir daha izledim, aynısını yapmış adam. Yalnız sokette farklılık var, orada problem olmuş olabilir. Yarın arabayı kapıp gelim olmazsa. Yapamayacaksan oğlanı gönderim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2014 Yapamayacaksan oğlanı gönderim Gönder gönder. Yeğenime bir kebap ısmarlayim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2014 Gönder gönder. Yeğenime bir kebap ısmarlayim. Neyse gelelim benim taktığım kısa ve uzun far ampüllerinin performansına.Uzunlardan gayet memnunum yaktığımda aydınlatmasıda karşıdan uzunla gelenin dikkatini çekmeside gayet başarılı.Kısalara gelince sokak lambalarının ışığında far açıkmı değilmi çok zor anlaşılıyor.Aydınlatması sokak aralarında sarı kadar değil.Fakat karanlık ortamlarda güzel aydınlatıyor fakat sarı kadar aydınlatma beklememeli.Genel olarak benim için yeterli görünüyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2014 Bu beyaz ışık merakının altında yatan ruh halini çözemedim bir türlü... İyi aydınlatmayı anladım da ille beyaz olması neden gerekli? Ya da 4000K nenize yetmiyor da 6000K peşindesiniz? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Az önce elektrikçiye gittim, durumu anlattım, far yükseklik ayarı da çalışmıyor dedim. Baktı anormal bir şey yok ama evet ayar çalışmıyor dedi. Sağ farı söktü ampülle soketi çıkarıp geri taktı, ayar çalışmaya başladı. Elin değmişken bir de ayar yap dedim, cihazla ayarlarına baktı normal dedi. Akşam olsun bir daha deneyim bakalım. Düzelmemişse ampül de bir şey var demektir. Olmadı eskileri takarım artık... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Az önce elektrikçiye gittim, durumu anlattım, far yükseklik ayarı da çalışmıyor dedim. Baktı anormal bir şey yok ama evet ayar çalışmıyor dedi. Sağ farı söktü ampülle soketi çıkarıp geri taktı, ayar çalışmaya başladı. Elin değmişken bir de ayar yap dedim, cihazla ayarlarına baktı normal dedi. Akşam olsun bir daha deneyim bakalım. Düzelmemişse ampül de bir şey var demektir. Olmadı eskileri takarım artık... sen takma adama götür taksın elinde kalır bu sefer Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 sen takma adama götür taksın elinde kalır bu sefer Yok hacı bende sorun yok. İstersen getir senin farları da sökeyim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Yok hacı bende sorun yok. İstersen getir senin farları da sökeyim Hadi len yanlış takmışın işte itiraf edemiyorsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Hadi len yanlış takmışın işte itiraf edemiyorsun Kardeşime bir xenon far ve kit göndereyim bitsin derdi demiyor da... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Kardeşime bir xenon far ve kit göndereyim bitsin derdi demiyor da... Olsa dükkan senin.Bak ben de beyaz ampül taktım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Kardeşime bir xenon far ve kit göndereyim bitsin derdi demiyor da... Serdar sen kaç para vermiştim ampüle. http://www.hepsiburada.com/liste/osram-h7-tip-ampul-seti-coolblue-intense/productDetails.aspx?productId=otm90c64210cb&categoryId=20024642 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap