Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Serdar sen kaç para vermiştim ampüle. http://www.hepsiburada.com/liste/osram-h7-tip-ampul-seti-coolblue-intense/productDetails.aspx?productId=otm90c64210cb&categoryId=20024642 İlanı açamadım da, 90 TL'ye aldım. Pilipis ama benim aldığım Osram değil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 İlanı açamadım da, 90 TL'ye aldım. Pilipis ama benim aldığım Osram değil. Kaç kelvin di Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Kaç kelvin di Onu bende satıcıya sordum ama oda bilmiyor. Üstünde de yazmıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Onu bende satıcıya sordum ama oda bilmiyor. Üstünde de yazmıyor. 4300 müş galiba sanırsam ki. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 4300 müş galiba sanırsam ki. Bence o kadar bile yoktur abi. 4300K bayağı beyaz çünkü benimkine kıyasla. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Ben bu başlıkta yazmıştım kac kelvin olduğunu. Zaten beyaz degil, beyazimtrak sarı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Eee bu kadar beyazsa florasan olmasın..:):) peeee Iğrenç yaw..espiri :): 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Benimki beyaz banane heçde iğrenç değil 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 (düzenlendi) Benimki beyaz banane heçde iğrenç değil Doğanım latife yaw, konuya müdahil olayım diye... yoksa beni takip edenler aracına her ne yaparlarsa çok takdir ettiğimi bilirler, zira araçla uğraşmak bişeyler yapmak bence bir erkeğin en keyif aldığı uğraş olarak görürüm.... Eylül 2, 2014 Bekir B. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Yok istemem..:):) Emin misin abi. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Aslında güzel olmuş beğendim de ama yinede yok...:): 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Aslında güzel olmuş beğendim de ama yinede yok...:): Ampüller benden 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Ampüller benden Doğanım çok teşekkürler,ama ben kutumu açmak istiyorum,:))) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Doğanım çok teşekkürler,ama ben kutumu açmak istiyorum,:))) Kutudan çakma zenon çıktı abi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Kutudan çakma zenon çıktı abi Haydaaaaa hemen ne açıyorsun kutuyu yaw...:):)):)) Ben kışlık lastik istiyordum..:) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap