Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2014 Yahu nede güzel ışık veriyordu halbuki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2014 Yahu nede güzel ışık veriyordu halbuki Hiç üzülmeyin geri verin benim arabam 55w olmalı farı karartıyormuş kusura bakmayın diye bundan alın http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/h7-12v-55w-10-fazla-isik-cool-blue-117371913?keyword=&gclid=CjsKDwjwmuafBRCQ7ef6zJXhdRIkAFH2mef_ujVtnOQy8fRICEuAu7oW2ExMKaxXiZOxoOd_3K-WGgKw8vD_BwE&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2014 Hiç üzülmeyin geri verin benim arabam 55w olmalı farı karartıyormuş kusura bakmayın diye bundan alın http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/h7-12v-55w-10-fazla-isik-cool-blue-117371913?keyword=&gclid=CjsKDwjwmuafBRCQ7ef6zJXhdRIkAFH2mef_ujVtnOQy8fRICEuAu7oW2ExMKaxXiZOxoOd_3K-WGgKw8vD_BwE&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0 Aynen söküyüm eve geçince 55w lık alıp takıyım o zaman sağolun abicim ikazlarınız içinAz evvel 2 lambayıda söktüm Dedim bi bakıyım neymiş neyin nesiymiş. Osram55w ampul çıktı 100w değilmiş. Bende geri taktım. Ha kazık yedim sanırsam. Siz ne dersiniz. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2014 Aynen söküyüm eve geçince 55w lık alıp takıyım o zaman sağolun abicim ikazlarınız için Az evvel 2 lambayıda söktüm Dedim bi bakıyım neymiş neyin nesiymiş. Osram55w ampul çıktı 100w değilmiş. Bende geri taktım. Ha kazık yedim sanırsam. Siz ne dersiniz. Nasıl yani adam Osram gibi kaliteli bir markayı dandik bir kutuda uygun fiyatamı vermiş oldu Hiç böyle birşey görmemiştim Adam kendini kazıklamış oldu o zaman 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2014 Nasıl yani adam Osram gibi kaliteli bir markayı dandik bir kutuda uygun fiyatamı vermiş oldu Hiç böyle birşey görmemiştim Adam kendini kazıklamış oldu o zaman Valla iki farada baktım aynen osram çıktı 55w. Sökmeden geri taktım bende. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2014 Benim de hoşuma gidiyor, pek anlamıyorum da. Ancak etrafta tek farı patlamış çok beyaz farlı araba görüyorum, "demek ki beyazlar patlıyor" diye düşünüp kendimi avutuyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2014 Aynen söküyüm eve geçince 55w lık alıp takıyım o zaman sağolun abicim ikazlarınız için Az evvel 2 lambayıda söktüm Dedim bi bakıyım neymiş neyin nesiymiş. Osram55w ampul çıktı 100w değilmiş. Bende geri taktım. Ha kazık yedim sanırsam. Siz ne dersiniz. Uzunu sökmüşsün abi :D 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2014 Uzunu sökmüşsün abi :D Ciddimi len kandırma beni 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2014 Ciddimi len kandırma beni H7 resimdeki gibi, H1 diye yazıyor zaten üstünde 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2014 H7 resimdeki gibi, H1 diye yazıyor zaten üstünde Yemeeeem. Doğrusunu söktüm Yemeeeem. Doğrusunu söktüm Kısa philips se uzunda aynı olmalıydı yemeeem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2014 Haha sen bilirsin Birde ampul camından tutulmaz, eldeki yağ ve kirden dolayı. Tutulursada alkolle temizlemek gerekir yoksa yanar is yapar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2014 Haha sen bilirsin Birde ampul camından tutulmaz, eldeki yağ ve kirden dolayı. Tutulursada alkolle temizlemek gerekir yoksa yanar is yapar Üşenmem gider sökerim valla farı bak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2014 Abi koyduğun resimle benim koyduğum resim arasındaki farka baksana daha ne diyim Senin koyduğun resimdede yazıyor zaten H1 diye. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2014 Abi koyduğun resimle benim koyduğum resim arasındaki farka baksana daha ne diyim Senin koyduğun resimdede yazıyor zaten H1 diye. He la gene haklı çıktın. Söktüm 100w yazıyo harbiden. Orj lambaları taktım geri. Yarın iş çıkışı gidip değiştirim yada iade ediyim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kubilay Yıldırımbayazıt Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2014 philips extreme vision 5000 k kullandım bende yaklaşık yedi sekiz ay kadar sadece kısalara takmıştım yağmur sis varsa görüş sıfıra düşüyor kış gelince sökmüştüm şimdi hem uzun hem kısada osram night breaker plus kullanıyorum yetkili servisten 100 tlye aldım orijinal ürün hem görüntü hemde aydınlatma olarak süper yalnız aldığınız ampullerin orijinal olmasına dikkat edin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap