Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2014 (düzenlendi) Ya bugün farkettim güneşliklerdeki aynaların lambası sarıymışya. Bir ara el atarım. Senin bir psikolog doktoruna görünme Zaman'ın gelmiş [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji298]️[emoji298]️[emoji298]️[emoji298]️[emoji298]️[emoji298]️ Ekim 26, 2014 Serdar yaman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2014 Senin bir psikolog doktoruna görünme Zaman'ın gelmiş [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji298]️[emoji298]️[emoji298]️[emoji298]️[emoji298]️[emoji298]️ Yav arkadaş sevmiyorum ampülün kendisinide sarı ışığınıda. Ampül ün hayatımda yeri yok. Anladın sen onu 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2014 (düzenlendi) abi cok siyasi bi cevap vermedin mi yav Ekim 26, 2014 Mete Turfan tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2014 Ya bugün farkettim güneşliklerdeki aynaların lambası sarıymışya. Bir ara el atarım. led yalnız onlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2014 abi cok siyasi bi cevap vermedin mi yav Yok be yav hala park Ampülü aklımda da ordan şeettim. led yalnız onlar Pedalların ordaki leddense heç ellemem 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2014 Yok be yav hala park Ampülü aklımda da ordan şeettim. Pedalların ordaki leddense heç ellemem farklı ama yine devre üzerindedir söküp bakmadım hiç. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2014 Bu konuyu sadece beyaz far ve park ampülü için açık tuttuk diğerleri için son mesajlarda açıklama yaptık bunlara uyulmazsa kapatırız konuyu oldu bitti lütfen biraz daha özen. Konu dışı yapmayınız sonra hepimiz zorlanıyoruz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2014 Arkadaşlar aşağıdaki ürünü merceklii farın uzununa taksak ışık vermesede güzel olmazmı sizcede uzunlar mercekten ışık veriyor zaten.Merceklerle uyumda sağlar. http://www.hepsiburada.com/liste/modacar-h1-13-ledli-buz-beyazi-far-ampulu-018837/productDetails.aspx?productId=otm018837&categoryId=20024645&SKU=OTM018837 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2014 Buz beyazı pek hoş olmaz abi... Daha güçlü led lambalar var onlara bak istersen Ama beyaz olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2014 Bekir Abi bunuda alıyorum sana Buz beyazı pek hoş olmaz abi... Daha güçlü led lambalar var onlara bak istersen Ama beyaz olsun Işık istemiyorum ben.Mercek yetiyor daha fazlası karşımdakine zararlı olur. Hatta uzunu yakınca ufacık ışık verse bile yeter.Uzun ampülleri çıkarsam arıza ikazı verir değilmi göstergede. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2014 Bekir Abi bunuda alıyorum sana Işık istemiyorum ben.Mercek yetiyor daha fazlası karşımdakine zararlı olur. Bugün senin oralardaydım Allahtan PS ile gelmiştim ama yinede sakladım aracı[emoji1][emoji1][emoji1] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2014 Bugün senin oralardaydım Allahtan PS ile gelmiştim ama yinede sakladım aracı[emoji1][emoji1][emoji1] Vallamı Abi.Ben bu hafta hep arabayla gittim işe.İnsan aramazmı bi kahve ısmarlasaydım.Bak gönül koydum şimdi sana. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2014 Vallamı Abi.Ben bu hafta hep arabayla gittim işe.İnsan aramazmı bi kahve ısmarlasaydım.Bak gönül koydum şimdi sana. Reno ya test sürüşü için giderken öyle 15 dak. Uğradık Doğanım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2014 Reno ya test sürüşü için giderken öyle 15 dak. Uğradık Doğanım... Peki Abi artık şu ampüllerini takalım.Senin yüzüden yük biniyo arabaya çok yakıyor.Ampüllerini al Abiiiiiiiiiiii 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2014 Peki Abi artık şu ampüllerini takalım.Senin yüzüden yük biniyo arabaya çok yakıyor.Ampüllerini al Abiiiiiiiiiiii Galiba tünele giriyorum, ses gelmiyor Alo alooo...[emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap