Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2015 (düzenlendi) t10 led taktırırsan bir sorun çıkmaz.Gayette hoş olur. t10 alırken marka ne olsun? Photon nasıl parklarda o var beim. Bunlar nasıl? http://urun.n11.com/ampul/photon-led-ampul-aspiring-serisi-ph7017-t10-6000k-P38423547?cid=604001&gclid=CJX6nbv-1sgCFYcSwwodHqMALA http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-photon-exclusive-t10-w5w-6000k-park-led-ph7028-x-power-tuning-121733910/detay http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-photon-ph7020cb-canbus-t10-led-104895212/detay http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-photon-ph7020cb-canbus-t10-led-x-power-tuning-121733663/detay Ekim 22, 2015 Teoman Saraç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kamil Çalışkan Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2015 Arkadaşlar bugün sabah galiba saat 10 dan beri forumdaki lamba konularının hepsini okudum. Benim sağ kısa far lambam arızalandı ve beyaz lamba almak istiyordum. Ama okudukça kısa ve uzun farlardaki lambaları değiştirmeyi ayrıca park ve ayna altlarındaki lambayı da beyaz yapmaya karar verdim. Yalnız en büyük sorun şu hangi marka hangi çeşidi ben görüş kalitem düşmesin ama beyaza yakın bir renk olsun istiyorum. Anladığım kadarıyla osram cool blue intense' in H1 ve H7 si benim isteğim rengi ve performansı veriyor galiba, diğer markalarda ve çeşitlerde memnun kalan olmamış gibi. Kafam çok karıştı sizden ricam doğru tespit yapmış mıyım bana yardımcı olabilir misiniz? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Mermer Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2015 Arkadaşlar bugün sabah galiba saat 10 dan beri forumdaki lamba konularının hepsini okudum. Benim sağ kısa far lambam arızalandı ve beyaz lamba almak istiyordum. Ama okudukça kısa ve uzun farlardaki lambaları değiştirmeyi ayrıca park ve ayna altlarındaki lambayı da beyaz yapmaya karar verdim. Yalnız en büyük sorun şu hangi marka hangi çeşidi ben görüş kalitem düşmesin ama beyaza yakın bir renk olsun istiyorum. Anladığım kadarıyla osram cool blue intense' in H1 ve H7 si benim isteğim rengi ve performansı veriyor galiba, diğer markalarda ve çeşitlerde memnun kalan olmamış gibi. Kafam çok karıştı sizden ricam doğru tespit yapmış mıyım bana yardımcı olabilir misiniz? Araç ne? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kamil Çalışkan Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2015 Focus 3 titanyum 2013 model On 23 Ekim 2014 at 19:46, Mete Turfan said: Teşekkürler darısı başınıza Dokuz ledli ama boy olarak biraz uzun geldi takarken özellikle ayna altlarına zorlandım Ayrıca ayna altları da aynı renk olunca daha hoş görünüyor Yanlış hatırlamıyorsam siz GE megalight ultra takmıştınız aracın farlarını bu taktığınız transformacion ile renk farkı oldu mu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Mermer Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2015 Focus 3 titanyum 2013 model On 23 Ekim 2014 at 19:46, Mete Turfan said: Teşekkürler darısı başınıza[emoji12][emoji12][emoji12] Dokuz ledli ama boy olarak biraz uzun geldi takarken özellikle ayna altlarına zorlandım Ayrıca ayna altları da aynı renk olunca daha hoş görünüyor Yanlış hatırlamıyorsam siz GE megalight ultra takmıştınız aracın farlarını bu taktığınız transformacion ile renk farkı oldu mu H7 ampul ile uğraşmayın bence Doğan abide orjinal x far var uygun fiyata onu tavsiye ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2015 2 saat önce, Kadir Mermer said: H7 ampul ile uğraşmayın bence Doğan abide orjinal x far var uygun fiyata onu tavsiye ederim Artık yok ki satıldı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Sakman Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2015 Peki doğan abi ankara dışından orjinal titanium-x farlardan arayanlara yardımcı olurmusun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2015 4 dakika önce, Süleyman Sakman said: Peki doğan abi ankara dışından orjinal titanium-x farlardan arayanlara yardımcı olurmusun. Ticaret yapmıyorum ama satan birisini duyarsam haber veririm tabiki. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şahin Doğan Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2015 Urunler geldi cumartesi ugrasacaz bakalim. Cumartesiye kadar tek gozlu canavar modunda gezelim bakalim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Atakaan Atilla Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2015 Urunler geldi cumartesi ugrasacaz bakalim. Cumartesiye kadar tek gozlu canavar modunda gezelim bakalim. Şahin şu senin ampuller ne durumda. Bende kaç gündür arayış peşindeyim. Olumlu yanıt verirsen bende düşünebilirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şahin Doğan Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2015 52 dakika önce, Atakaan Atilla said: Şahin şu senin ampuller ne durumda. Bende kaç gündür arayış peşindeyim. Olumlu yanıt verirsen bende düşünebilirim. Bende şimdi taktım geldim resimler aşağıda görünüşü benim çok hoşuma gitti. Takmasıda gayet kolay oldu. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2015 @Doğan Kurban uzunlar H4 mü led yapsak uzunlara nasıl olur ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2015 @Doğan Kurban uzunlar H4 mü led yapsak uzunlara nasıl olur ? Bizim uzunlar orj halojen farda h1 abi. H4 bizde yok. Netleştir hangisi ben bulup link atıyım sana 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Eliaçık Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2015 (düzenlendi) Konunun tamamını okudum. Benim sıkıntım renkle değil kısa farların ışığının yetersizliğiyle. Anladığım kadarıyla osram nightbreaker plus yeterince aydınlatıyormuş orijinal farlara göre. Yarın taktırmayı düşünüyorum. Ne önerirsiniz. Aracı 6 ay sonra satacağım için xenon almayı düşünmüyorum... Mercekli far da düşünebilirim. Farlar yetersiz geliyor... Aralık 31, 2015 Ali Eliaçık tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M Oğuzhan Kurt Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2016 Mca Kasa park ve geri vites led yaptım bayağı güzel oldu şimdi aklımda kısalar ve sisleri photon diamond vision yapayım diyorum 5000k ışık tam beyaz oluyor 6000 maviye çalıyor rengini ama sanki sarı ışık kadar aydınlatma sağlamıyor öneriniz varmı beyaz ampul konusunda xenon istemiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap