Misafir Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2016 Konu uygun başlık altında birleştirildi . Konu açmadan önce uygun konuyu bulalım @M Oğuzhan Kurt Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağlar DÜNA Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2016 Simdi birkaç sorum olacak konuya biraz uzagim kusura bakmayın şimdiden. Makyajlı benzinli focus um var Uzun farların cinsi nedir kısa farların ve parklarında cinsi nedir H7 H1 mesela İkinci sorum kısa farları ve Uzunlar beyaza cevirmek istiyorum osram mi philips mi Geri Vites lambasıni neyaz led ampulle değiştirebilir miyiz On 10.04.2016 at 11:49, M Oğuzhan Kurt said: Mca Kasa park ve geri vites led yaptım bayağı güzel oldu şimdi aklımda kısalar ve sisleri photon diamond vision yapayım diyorum 5000k ışık tam beyaz oluyor 6000 maviye çalıyor rengini ama sanki sarı ışık kadar aydınlatma sağlamıyor öneriniz varmı beyaz ampul konusunda xenon istemiyorum Hangi ürünleri taktiği aracınıza memnun musunuz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2016 30 dakika önce, Çağlar DÜNA said: Uzun farların cinsi nedir kısa farların ve parklarında cinsi nedir H7 H1 mesela http://www.focusclubtr.com/topic/4278-focus-3-ampul-teknik-özellikleri-çeşitleri-mca-dahil/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M Oğuzhan Kurt Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2016 geri vitesi led yapabilirsin philps değilde osram ı tavsiye ediyor arkadaşlar philips olan beyazlar yağmur performansı yok görüntü amaçlı diyorlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Can Şahin Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2019 13.12.2015 - 16:30 tarihinde, Doğan Kurban yazdı: Bizim uzunlar orj halojen farda h1 abi. H4 bizde yok. Netleştir hangisi ben bulup link atıyım sana Abi bu konuyu okudum benim arabanında geri vites ampüllerini led yapayım dedim ? Arka stop lambasını sökerken mca kasa benim araç sedan bagaj kapağı üzerindeki kısmını sökemedim köşeden kırıldı yapıştırabilmek içinde sökmem gerekiyor nasıl sökülüyor bir tane vida var onun haricinde tutan başka bir vida varmı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2019 5 saat önce, Süleyman Can Şahin yazdı: Abi bu konuyu okudum benim arabanında geri vites ampüllerini led yapayım dedim ? Arka stop lambasını sökerken mca kasa benim araç sedan bagaj kapağı üzerindeki kısmını sökemedim köşeden kırıldı yapıştırabilmek içinde sökmem gerekiyor nasıl sökülüyor bir tane vida var onun haricinde tutan başka bir vida varmı Tırnaklar vardı bagaj kapağında. Onlar tutuyordur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Can Şahin Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2019 Şimdi, Doğan Kurban yazdı: Tırnaklar vardı bagaj kapağında. Onlar tutuyordur Çok baktım alt taraflara ama tırnak görmedim hiç bitane somun vardı onu gevşettim sadece Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Çallı Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2019 (düzenlendi) Focus 3'de led ampuller arıza lambası yakıyor mu? Dıger sayfaları okudum ama kimse arıza lambası yaktı gibi şeyler yazmamış. @Doğan Kurban abi ampul uzmanı olarak tavsiyeni bekliyorum ? Mayıs 6, 2019 Mehmet Çallı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2019 5 saat önce, Mehmet Çallı yazdı: Focus 3'de led ampuller arıza lambası yakıyor mu? Dıger sayfaları okudum ama kimse arıza lambası yaktı gibi şeyler yazmamış. @Doğan Kurban abi ampul uzmanı olarak tavsiyeni bekliyorum ? Şöyle düşün. Patladığında aracının ikaz verdiği yerlerde arıza lambası yakabilir. Stop gibi. Ama park lambasında felan çok sorun olmaz. En kötü ampül söner. O yüzden alırken canbus özellikli olandan almak lazım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Çallı Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2019 15 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: Şöyle düşün. Patladığında aracının ikaz verdiği yerlerde arıza lambası yakabilir. Stop gibi. Ama park lambasında felan çok sorun olmaz. En kötü ampül söner. O yüzden alırken canbus özellikli olandan almak lazım Tamam işte F3 lerde park ampulleri patladığında ikaz veriyormu bilmiyorum.3 sene 60 bin km kullandım ama sadece bir defa kısa ampulüm patladı o kadar ? Neyse canbus özellikli 3 çift aldım.Parklar,ayna altları ve geri vites lambaları için.Bakalım problem çıkacakmı.Cool blue intense'leride aldım.Ama henüz gelmedi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2019 28 dakika önce, Mehmet Çallı yazdı: Tamam işte F3 lerde park ampulleri patladığında ikaz veriyormu bilmiyorum.3 sene 60 bin km kullandım ama sadece bir defa kısa ampulüm patladı o kadar ? Neyse canbus özellikli 3 çift aldım.Parklar,ayna altları ve geri vites lambaları için.Bakalım problem çıkacakmı.Cool blue intense'leride aldım.Ama henüz gelmedi. Geri vites için görüntü olur o t10. Geri vites için t15 alman lazım. Ben bundan aldım ve beğendim. TRY 20.94 41%OFF | 2 pcs 1000Lm W16W T15 LED Ampuller Canbus OBC Hata Ücretsiz LED yedek ışık 921 912 W16W LED Ampuller Araba ters lamba Xenon Beyaz D030https://s.click.aliexpress.com/e/EeOpXC7HD 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2019 55 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: Geri vites için görüntü olur o t10. Geri vites için t15 alman lazım. Ben bundan aldım ve beğendim. TRY 20.94 41%OFF | 2 pcs 1000Lm W16W T15 LED Ampuller Canbus OBC Hata Ücretsiz LED yedek ışık 921 912 W16W LED Ampuller Araba ters lamba Xenon Beyaz D030https://s.click.aliexpress.com/e/EeOpXC7HD Aynen bende de geri vites T15 LED. Muhteşem görünüyor ve aydınlatıyor. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Çallı Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2019 Tamamdır.Geriler için T15 led alayım.Benim için iyi aydınlatması önemli zaten.Geri görüş kamerası gece daha iyi göstersin diye değiştireceğim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Kızıltan Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2019 (düzenlendi) 34 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: Geri vites için görüntü olur o t10. Geri vites için t15 alman lazım. Ben bundan aldım ve beğendim. TRY 20.94 41%OFF | 2 pcs 1000Lm W16W T15 LED Ampuller Canbus OBC Hata Ücretsiz LED yedek ışık 921 912 W16W LED Ampuller Araba ters lamba Xenon Beyaz D030https://s.click.aliexpress.com/e/EeOpXC7HD Normali 16w takılan 9w galiba sorun oluşturuyor mu? Bende almayı düşünüyorum geriler için. Mayıs 6, 2019 Mustafa Kızıltan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2019 Bir saat önce, H. Cenk yazdı: Aynen bende de geri vites T15 LED. Muhteşem görünüyor ve aydınlatıyor. sende Doğan abinin attığı linkten mi aldın abi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap