Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 http://www.tekzen.com.tr/osramcoolbluehyperh72li5000kbeyazisik_/803821 şu olabilir mi acaba dediğiniz ürün? İnan bu kadar tesadüf olur, bende tam araştırdım nette en uygun tekzende buldum ve buraya linki eklemek için açtım forumu, sende aynı linki eklemişsin : Fakat aynı tekzende bir şöyle bir ürün var farkını çözemedim kutuları farklı görünüyor http://www.tekzen.com.tr/h75000kelvinbeyazisiktakim_/2173772 fakat benim 3-4 sene önce aldığım kutu aynı buna benziyordu fiyat da 70-80 civarı idi sanırsam. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 100w ampulleri aşağıdaki ampulle değiştirdim. İade almadılar. Taktım güzel görünüyor. Karanlık çöksün foto atarım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 @Doğan Kurban, 5000k alsaydın keşke, 8000k çok yüksek bir değer. Görüntü olarak çok şık durur, xenon gibi durur ama aydınlatması zayıf olur hele de yağışlı havalar da. Ne kadara aldın birde ? Ben şu linkteki http://www.tekzen.com.tr/osramcoolbluehyperh72li5000kbeyazisik_/803821 Osramı düşünüyorum onunda 5000k çokmu olur, 4200kmı alsam karar veremezken 8000k çok yüksek geldi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 İnan bu kadar tesadüf olur, bende tam araştırdım nette en uygun tekzende buldum ve buraya linki eklemek için açtım forumu, sende aynı linki eklemişsin : Fakat aynı tekzende bir şöyle bir ürün var farkını çözemedim kutuları farklı görünüyor http://www.tekzen.com.tr/h75000kelvinbeyazisiktakim_/2173772 fakat benim 3-4 sene önce aldığım kutu aynı buna benziyordu fiyat da 70-80 civarı idi sanırsam. O benimde kafama takıldı o yüzden güvenip sipariş veremedim Buradaki tekzen'de bu tarz ürünlerde yok ki gidip bakayım.. Karışık işler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 O benimde kafama takıldı o yüzden güvenip sipariş veremedim Buradaki tekzen'de bu tarz ürünlerde yok ki gidip bakayım.. Karışık işler Bizim burdaki Tekzen'de var mı bilmiyorum bakmak lazım, ama ben oraya yolum düşüp bakana kadar kargo ile gelir çoktan. Yarına kadar iyice araştirayım gözümü karartıp alırım yarın belki. Memnun kalırsam isteyenlere de yardımcı olurum hem. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Yolda dengesiz beyazlık ile gezen ve sislerini yakanlara saydım bolca ona göre 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 100w ampulleri aşağıdaki ampulle değiştirdim. İade almadılar. Taktım güzel görünüyor. Karanlık çöksün foto atarım. İlk yağmurda bu konu hortlar 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Yolda dengesiz beyazlık ile gezen ve sislerini yakanlara saydım bolca ona göre Ben daha önce kullandım, eski sarı ışığı kadar bile rahatsız etmiyor, ne karşıdan nede arkadan ikinci bir araçla bizzat denedim kaç kez. Merceksiz xenonlar gibi değil. Nightbreaker daha çok göz alıyor ona bakarsan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 İlk yağmurda bu konu hortlar He he illaki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 He he illaki Abi Bosch Plus 90 tak... Mühendise ve bana dua et 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Bence de 5000K ideal @, Ozaaaannn bana GG'dan alacağım ampülü bulur musun?? http://www.sanalpazar.com/Philips-D2s-Ultra-Blue-Xenon-Ampul__isp6229469 Al bunu... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Üstüne biraz daha koysam xenon kit alırım far ile birlikte 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Xenon kit alana kızıyorduk hani? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Al bunu... Üstüne biraz daha koysam xenon kit alırım far ile birlikte 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap