Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Son hali farımın. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Xenon kit alana kızıyorduk hani? Fiyatı pahalı geldi diye şaka yaptım. Esprisine farlarla birlikte alırım anlamında kast etmiştim Son hali farımın. Bak bu güzel olmuş işte. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Fiyatı pahalı geldi diye şaka yaptım. Esprisine farlarla birlikte alırım anlamında kast etmiştim Bak bu güzel olmuş işte. Heee de bakalım performansı memnun edecekmi beni.Ha not sis farı asla açmam renk farkı için açtım sisleri. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-philips-h7-xtreme-vision-100-daha-fazla-isik-155974488/detay Bunu aldım. Dur bakalım. Ben aldım, ilan yayında değil diyor. Çarpıldık mı ne 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Bunu aldım. Dur bakalım. Ben aldım, ilan yayında değil diyor. Çarpıldık mı ne Orası tükkan değil genelde adamın elinde ne vars satıyor, yani o ilan tek ürünlük oluyor sen alıncada bitiyor bu kadar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Orası tükkan değil genelde adamın elinde ne vars satıyor, yani o ilan tek ürünlük oluyor sen alıncada bitiyor bu kadar. Anladım. Ohh bee rahatladım Sağolasın... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fuat Yetişkin Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Doğan Bey maşallah çok güzel olmuş. Gündüz farının gece açık olmasına trafik bir şey diyor mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Doğan Bey maşallah çok güzel olmuş. Gündüz farının gece açık olmasına trafik bir şey diyor mu? Valla hiç denk gelmedim gece polise ama gündüz gördü ses etmedi.Gece de birşey diyeceğini sanmam far açılınca otomatik kısıyor gündüz farını. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 http://www.sanalpazar.com/Philips-D2s-Ultra-Blue-Xenon-Ampul__isp6229469 Al bunu... Bu xenon ampülü, bunu takması için kit gerekir. Bunu aldım. Dur bakalım. Ben aldım, ilan yayında değil diyor. Çarpıldık mı ne Bu linkteki ürün hangisi Serdar ? Markası, kelvin değeri, fiyatı vs. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fuat Yetişkin Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Ben bir kere gece uyarı aldım, milletin gözünü alıyormuş kapatma opsiyonu yok dedim siz önce çakma xenon farları söktürün dedim bir benden bir ondan başa çıkmadı hadi geç dedi muhtemelen bir daha ki sefere cezayı yazmaya kalkacaktır bakalım ne yapacaz. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Son hali farımın. Görüntü olarak güzel duruyor maşallah. Ama ben performansını, özelliklede yağışlı havalarda ve ömrünü merak ediyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Bu linkteki ürün hangisi Serdar ? Markası, kelvin değeri, fiyatı vs. Abi markası: Philips H7 xtreme vision diye geçiyor. 90.00 TL fiyatı var, Ozan'ın önerdiği ürün bu. Yalnız Kelvin değerini göremedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Abi markası: Philips H7 xtreme vision diye geçiyor. 90.00 TL fiyatı var, Ozan'ın önerdiği ürün bu. Yalnız Kelvin değerini göremedim. Tamam anladım, bunun aydınlatma performansı daha iyi ve uzun ömürlü diye biliyorum. Beyaz ışık değilde gün ışığı gibi sanırsam. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 gün ışığı gibi sanırsam. O kadar çok ilan inceledim ki, birinde aynı bu şekilde yazıyordu ama bu muydu hatırlayamıyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 O kadar çok ilan inceledim ki, birinde aynı bu şekilde yazıyordu ama bu muydu hatırlayamıyorum Zaten çok araştırınca insanın belli bi zamandan sonra başı dönüyor kafası karışıyor, ya gidip saçma sapan bişey alıyorsun yada en pahalısını veyahutta güvendiğin birinin tavsiye ettiğini. Bendeki tekzendeki şu ürünü alacak gibiyim http://www.tekzen.com.tr/osramcoolbluehyperh72li5000kbeyazisik_/803821 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap