Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Zaten çok araştırınca insanın belli bi zamandan sonra başı dönüyor kafası karışıyor, ya gidip saçma sapan bişey alıyorsun yada en pahalısını veyahutta güvendiğin birinin tavsiye ettiğini. Aynen öyle abi, onun için yeter artık diyip Ozan'ın önerdiğini aldım. Az buçuk!!! anlar o bu işlerden @Yusuf Çavuş, Abi satıcıya mesaj attım Kelvin değerini ve stok durumunu sordum. Cevap bekliyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 (düzenlendi) Benimde hep aklımdaydı patlamasini bekliyordum ama degistiricem bende sis farlarini H11 beyaz bir ampulle. Xenon kesinlikle takmam sis farina. Sadece Bixenon farlarla ayni renk gibi olsun diye. Üst beyazimsi mavi alt sarı güzel durmuyor. Osram NBplus tam beyaz değil dendi. Osram cool blue diye bir ürün var "xenon look" yaziyor üzerinde yani "xenon gibi". Ondan mi alsam Biraz kalınmış ama http://m.n11.com/osram-cool-blue-intense-12v-h11-55w-ampul-2-adet-P24185843 Ağustos 26, 2014 Sabri Özer tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Aynen öyle abi, onun için yeter artık diyip Ozan'ın önerdiğini aldım. Az buçuk!!! anlar o bu işlerden @Yusuf Çavuş, Abi satıcıya mesaj attım Kelvin değerini ve stok durumunu sordum. Cevap bekliyorum. Abi gelince bana sovmessin inşallah neresi beyaz bunun diye 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Abi gelince bana sovmessin inşallah neresi beyaz bunun diye Olur mu kardeş öyle şey, dedim gibi bem beyaz istemiyorum zaten ben. Beyaz'a kaçsın yeter benim için. Hatta şimdiden teşekkürler yardımın için. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 (düzenlendi) Olur mu kardeş öyle şey, dedim gibi bem beyaz istemiyorum zaten ben. Beyaz'a kaçsın yeter benim için. Hatta şimdiden teşekkürler yardımın için. http://www.otocity.com/Philips-Diamond-Vision-H7_UD4166 Bundan alsaydın keşke abi. Bu tam beyaz Doğan abinin son taktıkları gibi Ağustos 26, 2014 Sabri Özer tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 http://www.otocity.com/Philips-Diamond-Vision-H7_UD4166 Bundan alsaydın keşke abi. Bu tam beyaz Doğan abinin son taktıkları gibi Almaz alırsa kıskançlığa girer.Çaktırma onunkinde gündüz led de yok. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Almaz alırsa kıskançlığa girer.Çaktırma onunkinde gündüz led de yok. :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Bundan alsaydın keşke abi. O patlayınca bundan alırım bende 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Benimde hep aklımdaydı patlamasini bekliyordum ama degistiricem bende sis farlarini H11 beyaz bir ampulle. Xenon kesinlikle takmam sis farina. Sadece Bixenon farlarla ayni renk gibi olsun diye. Üst beyazimsi mavi alt sarı güzel durmuyor. Osram NBplus tam beyaz değil dendi. Osram cool blue diye bir ürün var "xenon look" yaziyor üzerinde yani "xenon gibi". Ondan mi alsam Biraz kalınmış ama http://m.n11.com/osram-cool-blue-intense-12v-h11-55w-ampul-2-adet-P24185843 http://www.otocity.com/Philips-Bright-White-Light-H11-Crystal-Vision_UD5992 Buda iyiymiş Philips mi Osram mi ikileminde kaldim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Çaktırma onunkinde gündüz led de yok. Mümkünse olmasın da Philips mi Osram mi ikileminde kaldim Hiç sorma, kaç gündür bende o ikilemi yaşıyordum, Pilipis dedim en son 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 http://www.otocity.com/Philips-Bright-White-Light-H11-Crystal-Vision_UD5992 Buda iyiymiş Philips mi Osram mi ikileminde kaldim h11 sisler için mi? Eğer öyleyse bence sarı kalsın.Ummadık bir yerde sise rastlarsan hayati yardımı olabilir sana. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 h11 sisler için mi? İvet. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 h11 sisler için mi? Eğer öyleyse bence sarı kalsın.Ummadık bir yerde sise rastlarsan hayati yardımı olabilir sana. Evet sisler H11 de. Ben hiç anlamıyorum sis farı olayini. Hic aydinlatmiyor zaten ne işe yarar ki. Kısa farlari kapatıp park-sis yapilmasi gerekiyor biliyorum. Mesela yeni mercedeslerde 2011+ larda sis farı yok. Sis fari yerine led gündüz fari var Arkadaşımda E250 cabrio vardi. Bir kere merak edip sisleri yaksana dedim farlar yanikken hafif yanan ledler kapandi. Sis farini açınca kumandadan kendini zor aydinlatan led şerit kapandi ya Mercedes birşey bilmiyor yada sis fari gereksiz birşey. Bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Sis farı sis olduğunda işine yarar karşı taraf seni fark edebilsin diye özellikle, önlerde yeri daha iyi görsün diye tabi. Bunun haricinde yakmak suçtur. Yakanlara Allah akıl fikir versin. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Yakanlara Allah akıl fikir versin. Sisin içine çakma zenon takanlara da bir şey verilsin. Forum ahalisinden öneri isteyelim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap