Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Bu ampıl konusunu kim çıkardı bütün foruma masraf çıkarıcak şimdi sarı sarı geziyoruz ne güzel. Mercek varsa bi-xenon yoksa halojene devam bea Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 @Sabri Özer, Sis farı, bizim daha iyi görmemiz için değil, karşıdakinin bizi daha kolay görmesi için... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Bu ampıl konusunu kim çıkardı bütün foruma masraf çıkarıcak şimdi sarı sarı geziyoruz ne güzel. Mercek varsa bi-xenon yoksa halojene devam bea Beeeen. Her zamanki gibi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 bütün foruma masraf çıkarıcak şimdi Bana 100 tl çıkardı bile. Başlatan da tabi ki Doğan abi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 @Sabri Özer, Sis farı, bizim daha iyi görmemiz için değil, karşıdakinin bizi daha kolay görmesi için... Ya adam renk körüyse hee. Ben şu aldığım aksesuarlar konusunu hortlatıyım olmadı yeniden. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Ya adam renk körüyse hee. Ben şu aldığım aksesuarlar konusunu hortlatıyım olmadı yeniden. Renk körüne ehliyet vermiyorlar zaten Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Renk körüne ehliyet vermiyorlar zaten Normal şartlarda evet ama burası Türkiye. Burda yanlış hatırlamıyorsam tek gözü olmayan şöförlerimizde var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Ya adam renk körüyse hee. Normal kör değilse problem olmaz sanıyorum Görsün de, isterse pembe renkte görsün. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Normal şartlarda evet ama burası Türkiye. Burda yanlış hatırlamıyorsam tek gözü olmayan şöförlerimizde var. yok yasa değişti zaten renk körü olan da tek gözü görmeyen de ehliyet alabiliyor artık 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Her yeri sağlam olanlar çok mu düzgün kullanıyor sanki Alsın onlarda... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Stoplara da birşeyler geliyor aklıma bakalım.Ama kopya çekersin Serdar Eryürekli sen. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Stoplara da birşeyler geliyor aklıma bakalım Güzel olacaksa çekerim tabi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Güzel olacaksa çekerim tabi Led desem orj bozmuyoruz desem ışıl ışıl ve arkadakinin gözünü yormuyor desem. Ve 50 tl desem. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Led desem orj bozmuyoruz desem ışıl ışıl ve arkadakinin gözünü yormuyor desem. Ve 50 tl desem. Siparişimdir. Aras yada mng kargo ile sevkini rica ederim Ehehehe benim arabaya da olur mu ama? Focus 2.5 Hb Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Siparişimdir. Aras yada mng kargo ile sevkini rica ederim Ehehehe benim arabaya da olur mu ama? Focus 2.5 Hb Tanıdık var mı? bu işi yapabilecek.Benim aradığım özellikleri yazdım.Stopları sanamı kargoluyum yani. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap