Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Tanıdık var mı? Cık. Bende yapamam. Sen yapabilirsen ben sana stopları göndereyim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Cık. Bende yapamam. Sen yapabilirsen ben sana stopları göndereyim Alında farları söktüm bi incelemem lazım.Stoplarıda söküp bakıyım bi olmadı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Ben bu gelecek olan ampülü bile nasıl değiştireceğimi düşünüyorum. Hoş Yakup bir video çekip göstermişti emmee yapabilir miyim bilmiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Ben bu gelecek olan ampülü bile nasıl değiştireceğimi düşünüyorum. Hoş Yakup bir video çekip göstermişti emmee yapabilir miyim bilmiyorum Yaparsın len 2 dene vida tutuyo altı üstü.Sen farı yerinden çıkarırken sadece dikkatli ve tarife göre çıkar.Lambayı sökmesi felan çok basit. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Yaparsın len 2 dene vida tutuyo altı üstü.Sen farı yerinden çıkarırken sadece dikkatli ve tarife göre çıkar.Lambayı sökmesi felan çok basit. Bir de, ampülü çıkarırken araba çalışıyor olsun yazıyordu bir yerde. Doğru mudur? Ne alakadır? @, Bilirsin sen... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Bir de, ampülü çıkarırken araba çalışıyor olsun yazıyordu bir yerde. Doğru mudur? Ne alakadır? @, Bilirsin sen... olur kısa devre yaptır arabaya. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Sis farı sis olduğunda işine yarar karşı taraf seni fark edebilsin diye özellikle. Bunun haricinde yakmak suçtur. Yakanlara Allah akıl fikir versin. He öndeki 2 far hüzmesini 4e mi çıkarmak amaç? Ben saniyorumki bizim görüşümüzü iyileştiren bi özelliği var. Arka sis fariyla çalışma prensibi ayni o zaman. @Sabri Özer, Sis farı, bizim daha iyi görmemiz için değil, karşıdakinin bizi daha kolay görmesi için... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Bir de, ampülü çıkarırken araba çalışıyor olsun yazıyordu bir yerde. Doğru mudur? Ne alakadır? @, Bilirsin sen... Ne alaka ya, kapalı olsun hatta daha iyidir. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 (düzenlendi) Ne alaka ya, kapalı olsun hatta daha iyidir. Birisi Serdar ı fena keklemiş bence.Serdar hatta lastik değiştirirken arabanın altına şişmiş balon koycan daha iyi tutuyo. Ağustos 26, 2014 Doğan Kurban tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Birisi Serdar ı fena keklemiş bence İnternette yazıyordu abi. Biri söylemedi yani. Açıklama kısmında araç çalışırken değiştirin diyordu. Yanlış mı okudum dedim, tekrar okudum hatta. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 İnternette yazıyordu abi. Biri söylemedi yani. Açıklama kısmında araç çalışırken değiştirin diyordu. Şöyle düşün arabayı çalıştırırken arabanın farı kapatıp çalışması sana fikir verebilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Şöyle düşün arabayı çalıştırırken arabanın farı kapatıp çalışması sana fikir verebilir bildiğim kadarıyla onda yok o özellik onun amacı marş sırasındaki düzensiz voltajdan ampulu korumak. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Benimde hep aklımdaydı patlamasini bekliyordum ama degistiricem bende sis farlarini H11 beyaz bir ampulle. Xenon kesinlikle takmam sis farina. Sadece Bixenon farlarla ayni renk gibi olsun diye. Üst beyazimsi mavi alt sarı güzel durmuyor. Osram NBplus tam beyaz değil dendi. Osram cool blue diye bir ürün var "xenon look" yaziyor üzerinde yani "xenon gibi". Ondan mi alsam Biraz kalınmış ama http://m.n11.com/osram-cool-blue-intense-12v-h11-55w-ampul-2-adet-P24185843 Osram cool blue dediğin gibi tam beyaz ışık veriyor. http://www.otocity.com/Philips-Diamond-Vision-H7_UD4166 Bundan alsaydın keşke abi. Bu tam beyaz Doğan abinin son taktıkları gibi http://www.otocity.com/Philips-Bright-White-Light-H11-Crystal-Vision_UD5992 Buda iyiymiş Philips mi Osram mi ikileminde kaldim Bende bu ikisi arasında kaldım, h7 kısalar için. Osram'ı philipsin yarı fiyatına buldum ama philips için daha fazla vermeye değermi bilemedim. Normalde aynı değerde ürünler ama tekzen niye bu fiyatı veriyor onuda anlamadım. http://www.otocity.com/Philips-Bright-White-Light-H11-Crystal-Vision_UD5992 http://www.tekzen.com.tr/osramcoolbluehyperh72li5000kbeyazisik_/803821 bildiğim kadarıyla onda yok o özellik onun amacı marş sırasındaki düzensiz voltajdan ampulu korumak. F2-2,5 larda var diye biliyorum. Benim ghia kapatıp açıyor, daha önceki trendde aynısını yapıyor du. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 F2-2,5 larda var diye biliyorum. Benim ghia kapatıp açıyor, daha önceki trendde aynısını yapıyor du. doğrudur, Cmax yapmıyordu diye hatırlıyorum ordan yola çıkmıştım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 doğrudur, Cmax yapmıyordu diye hatırlıyorum ordan yola çıkmıştım. Yoksa benimkide mi yapmıyor Yarım saate işten çıkarım, o zaman dikkat ederim ama yapıyor diye biliyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap