Caner Kaya Oluşturma zamanı: Ağustos 24, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 24, 2014 Yol bilgisayarı menüsünden anlık yakıt tüketimini bulamıyorum.Aracım 2007 ghia anlık tuketım menüsü varmı bu modelde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2014 Bizim 2006 ghiada yok ortalama yakıt var sadece. Büyük ihtimal sizin araçtada yok Yol bilgisayarı menüsünden anlık yakıt tüketimini bulamıyorum.Aracım 2007 ghia anlık tuketım menüsü varmı bu modelde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Caner Kaya Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2014 Sabri Özer, on 25 Aug 2014 - 00:05, said: Bizim 2006 ghiada yok ortalama yakıt var sadece. Büyük ihtimal sizin araçtada yok şunuda sorayım size bırde aracın kaput altı ön sağ tarafından bır ugultu ve cızırtı seklınde devamlı bır ses gelıyor.farkettım dıreksıyonu cevırınce artıyor ama ses rahatsız edıcı derecede bır kac arkadasıma sordum dıreksıyon pompasından oldugunu soyledıler bu durum normal mı sızın aracta da var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2014 Elm kablosu alırsanız anlık yakıtı açabilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Elm kablosu alırsanız anlık yakıtı açabilirsiniz. Ozan biraz daha açarmısın bu konuyu. Nasıl, nerden alıcaz, maliyet ne kadar vs.? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Ozan biraz daha açarmısın bu konuyu. Nasıl, nerden alıcaz, maliyet ne kadar vs.? Abi ben ebaydan alıyorum, komik rakamlardan başlıyor. Ben nispeten kaliteli olduğunu düşündüğüm FTDI chiplisini 8 dolara aldım ama daha gelmedi. Gitti gidiyorda, sahibindende filanda var ancak ne kadar bilmiyorum. Sonrasında elmconfig diye bir programla araca bağlanıp aktif ediyorsun. Kabloyu alırsan o kısmı daha detaylı yazarım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Abi ben ebaydan alıyorum, komik rakamlardan başlıyor. Ben nispeten kaliteli olduğunu düşündüğüm FTDI chiplisini 8 dolara aldım ama daha gelmedi. Gitti gidiyorda, sahibindende filanda var ancak ne kadar bilmiyorum. Sonrasında elmconfig diye bir programla araca bağlanıp aktif ediyorsun. Kabloyu alırsan o kısmı daha detaylı yazarım. Link versen Ozan ebay dan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Link versen Ozan ebay dan http://www.ebay.com/itm/390874081219 Bu benim aldığım, ama hala gelmediği icin gercekten iyimi bilmiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 http://www.ebay.com/itm/390874081219 Bu benim aldığım, ama hala gelmediği icin gercekten iyimi bilmiyorum Senin ki gelince haber ver, al dersen bende alayım aynısından. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Caner Kaya Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 nasıl takacaz bu cihazı ayrıca alınan verıler ne derece dogru olur.siz taktırdıktan sonra durum hakkında bılgı verırsenız sevınırım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Türkçe karakterlere dikkat edilmeyen iletileri silebiliyoruz. Dikkatinize Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 nasıl takacaz bu cihazı ayrıca alınan verıler ne derece dogru olur.siz taktırdıktan sonra durum hakkında bılgı verırsenız sevınırım... Cihaz takılmıyor, daha doğrusu cihaz takılarak aracın bilgisayarına bilgisayarla bağlanıp zaten bildiği değeri, ekranda göstermesi sağlanıyor, yani araç zaten bu işi yapabilecek durumda ancak aktif değil. Forumdaki focus 3 için elm327 başlığını incelerseniz daha detaylı açıklamış olmam lazım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 şunuda sorayım size bırde aracın kaput altı ön sağ tarafından bır ugultu ve cızırtı seklınde devamlı bır ses gelıyor.farkettım dıreksıyonu cevırınce artıyor ama ses rahatsız edıcı derecede bır kac arkadasıma sordum dıreksıyon pompasından oldugunu soyledıler bu durum normal mı sızın aracta da var mı? Bizim arabada oyle bir ses var ama o sadece direksiyon elektrikli olduğu için. Daha çok park ederken camlarda açıksa geliyor ama olmasi gereken normali o. Büyük ihtimal ayni sesten bahsetmiyor olabiliriz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Caner Kaya Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 Abi ben ebaydan alıyorum, komik rakamlardan başlıyor. Ben nispeten kaliteli olduğunu düşündüğüm FTDI chiplisini 8 dolara aldım ama daha gelmedi. Gitti gidiyorda, sahibindende filanda var ancak ne kadar bilmiyorum. Sonrasında elmconfig diye bir programla araca bağlanıp aktif ediyorsun. Kabloyu alırsan o kısmı daha detaylı yazarım ozan bey naptınız geldimi sizin elm kablosu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 ozan bey naptınız geldimi sizin elm kablosu? Gelmesine geldi de chip ftdi değil profilic çakması çıktı. Sorunlu yani kullanmıyorum, yedek olarak duruyo. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Caner Kaya
Yol bilgisayarı menüsünden anlık yakıt tüketimini bulamıyorum.Aracım 2007 ghia anlık tuketım menüsü varmı bu modelde
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 14 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap